Cele mai periculoase ingrediente din mâncarea procesată

Share

Vrem, nu vrem, hrana procesată industrial invadează rafturile magazinelor. Aceste alimente, cu mici excepții, sunt fabricate folosind cele mai ieftine ingrediente posibil și conțin aditivi ce provin din cele mai ciudata surse.

Cele mai periculoase ingrediente din mâncarea procesată

În plus, nivelul crescut de nitraţi conţinuţi de mâncarea procesată, conservată şi din cea obţinută din plante şi fructe fertilizate artificial creşte riscul de apariţie a unor boli cum este diabetul, Alzheimerul şi boala Parkinson, arată un studiu recent, realizat de Spitalul Rhode Island, SUA. Iată câteva dintre cele mai periculoase și frecvent folosite ingrediente din mâncarea procesată:

Cele mai periculoase ingrediente din mâncarea procesată: îndulcitori artificiali

Din cauza ratei crescute de obezitate din Statele Unite, tot mai mulți oameni au început să cumpere așa-numitele produse ,,light” sau ,,diet”, îndulcite cu ingrediente precum aspartam, sucraloză și zaharină.

Din păcate, aceste ingrediente sunt departe de a fi un ajutor în curele de slăbire. Acești îndulcitori artificiali au fost asociați cu creșterea în greutate, dezvoltarea diabetului de tip 2 și a altor afecțiuni cronice.

Citește continuarea articolului pe CLICK SANATATE


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente