Chef Patrizia, declarații despre despărțirea de partenerul său: „I-am făcut valiza și l-am dat afară din casă”

Share

Chef Patrizia este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, chiar dacă a fost pentru o perioadă prezentă în fiecare săptămână în fața camerelor de luat vederi. Recent, aceasta a vorbit și despre cum vedea ea lucrurile într-un cuplu.

chef-patrizia-declaratii-despre-despartirea-de-partenerul-sau-facut-valiza-si-l-dat-afara-din-casa

Chef Patrizia a devenit cunoscută în lumea mondenă din România după ce a devenit jurat al show-ului MasterChef. Deși are o carieră de succes, vedeta nu a avut niciodată o viață ușoară. Ba mai mult, nu a avut niciodată norocul de a întâlni un bărbat care să-i fie mereu alături.

„Eu într-o relaţie de cuplu sunt la început… văd totul frumos aşa. Nu sunt orgolioasă. În ani m-am modelat ca şi caracter. Trebuie să ai un pic de răbdare, să închizi ochii la chestii mai mici, la înşelat nu.

Sunt posesivă. Mi s-a întâmplat să fiu înşelată. Am aflat de la o prietenă. I-am făcut valiza şi l-am dat afară din casă”, a povestit chef Patrizia Paglieri pentru Antena Stars.

Tot de curând, aceasta a mai vorbit și despre faptul că fiul ei nu a avut norocul de a-și întâlni vreodată tatăl. „Copilul meu nu şi-a cunoscut tatăl, mai mergea la şcoală şi îi vedea pe ceilalţi copii cu taţii lor şi îi era greu, mai ales că el nu îşi cunoaşte tatăl… a trebuit să îl înlocuiesc cu unul în carne şi oase”, a mai povestit chef Patrizia…

Născută în Bahamas, chef Patrizia a studiat Dreptul înainte să se apuce de gătit. „Eu cu mama am început să gătesc. O ajutam pe mama de la 14 ani. Prima pastă mi-a spus clientul că a fost aşa de bună! Aşa a început totul. Asta o făceam în weekend şi apoi m-am înscris la Drept. A fost dificil şi apoi am renunţat. Am făcut cursuri de bucătărie şi mi-a plăcut”, a mai adăugat vedeta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news