HomeStiri Cifra provocarilor – Câte şanse merită partenerul, în funcţie de data naşterii

Cifra provocarilor – Câte şanse merită partenerul, în funcţie de data naşterii

autor Elena Yvette
810 views 4 minute timp de citit

Vrei să afli de câtă răbdare este nevoie pentru ca relaţia cu partenerul să aibă cursul pe care ţi-l doreşti? Nu ştii dacă să-ţi iei jucăriile şi să pleci sau să îi mai dai o şansă? În funcţie de data naşterii partenerului, există câteva lecţii pe care acesta trebuie să le înveţe, provocări pe parcursul cărora merită încurajarea ta.

Cifra provocarilor - Câte şanse merită partenerul, în funcţie de data naşterii

Calculează-i cifra provocărilor şi află de căte ori va trebui să-l păsuieşti pentru ca relaţia voastră să se transforme în povestea de dragoste pe care ai visat-o.

Dacă dă semne că încearcă să treacă peste aceste provocări, merită sprijinul tău!

Cum afli cifra provocărilor partenerului tău? Scade ziua în care s-a născut din anul naşterii, după care adună cele 4 cifre din numărul obţinut până ajungi la un rezultat de o singură cifră.

Exemplu:

Dacă partenerul este născut pe 31 decembrie 1975, calculezi astfel:

1975-31= 1944; 1+9+4+4=18; 1+8=9

Aşadar, partenerul născut pe 31 decembrie 1975 are cifra provocărilor 9.

Odată aflată cifra, citeşte în continuare pentru a afla câte şanse merită partenerul tău, în funcţie de data naşterii.

Cifra 1

Bărbaţii a căror cifră este 1 au tendinţa de a refuza să accepte realitatea aşa că vor recunoaşte cu greu când greşesc. Cu cât vor admite mai repede că au o problemă, cu atât o vor rezolva mai repede.

Cea mai mare provocare cu care aceştia se vor confrunta este aceea de a învăţa să spună lucrurilor pe nume. Adesea se complac în situaţii compromiţătoare numai pentru că nu îndrăznesc să spună „Nu”.

Partenerul cu cifra provocărilor 1 merită două şanse pentru a putea deveni partenerul ideal.

Cifra 2

Cei guvernaţi de cifra 2 învaţă numai de greşeli. Din fericire pentru ei însă, după fiecare hop depăşit îi aşteaptă o răsplată pe măsură.

Fiind sensibili din fire, aceştia au tendinţa să se simtă neglijaţi de către partener, pe care au tendinţa să îl învionovăţească pentru fiecare lucru rău care li se întâmplă. Nici cu organizarea nu stau prea bine bărbaţii a căror cifră este 2, viaţa lor fiind haotică.

Partenerul cu cifra provocărilor 2 merită trei şanse pentru a putea deveni partenerul ideal. Dacă nu profită de aceasta, fii sigură că îţi pierzi timpul cu el.

Cifra 3

Provocarea care însoţeşte cifra 3 este ceea ce trebuie să depăşească partenerul tău pentru a crea destinul pe care şi-l doreşte.

Una dintre provocări îl face să exagereze la aspectele lumeşti ale existenţei sale de zi cu zi. Iar din această cauză partenerul tău se poate simţi atât de dezamăgit de lucrurile „multe” din viaţa lui. Nu îi place să fie văzut „la pământ”, aşa că vrea să creeze impresia că acceptă şi iubeşte viaţa aşa cum este ea.

O altă provocare este că partenerul cu cifra 3 nu prea este conştient de valorile sale, iar acest lucru este greu de ascuns în situaţiile sociale. Partenerului îi este frică să stea în lumina reflectoarelor, dar în adâncul sufletului tânjeşte după ea. Adevărata provocare, însă, este să înveţe să fie capabil să comunice fără teama de ceea ce ar putea ceilalţi să creadă sau nu despre el. Până când nu învaţă să îşi învingă teama, el va fi la extreme – fie prea timid, fie prea sociabil.

Partenerul cu cifra provocărilor 3 merită 3 şanse pentru a putea deveni partenerul ideal. Important este să îşi înveţe lecţiile şi să depăşească provocările legate de tendinţa de a exagera aspectele mărunte, de a fi mai conştient de calităţile sale şi de a nu-i fi teamă să fie în centrul atenţiei.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..