HomeStiri Mondene Cine este cântăreaţa care s-a lăsat de marijuana ca să-şi scoată albumul?

Cine este cântăreaţa care s-a lăsat de marijuana ca să-şi scoată albumul?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Cine-este-cântăreaţa-care-s-a-lăsat-de-marijuana-ca-să-şi-scoată-albumul-3-1.jpg

Una dintre cele mai controversate cântăreţe din America a fost nevoită să renunţe la marijuana ca să se dedice noului album.

Cine este cântăreaţa care s-a lăsat de marijuana ca să-şi scoată albumul 3

De câteva luni, cântăreaţa Miley Cirus a declarat într-o emisiune TV din America faptul că a renunţat la fumat „iarbă”.

Fuma atât de multă marijuana încât nu mai avea chef de nimic. Cel mai mult a speriat-o un coşmar care se tot repeta. Visa constant că apărea la televizor la emisiunea lui Jimmy Fallon (tot la aceeaşi emisiune a povestit şi acum) şi era foarte drogată, iar la finalul emisiunii murea. Acest coşmar a speriat-o atât de tare, încât a renunţat la acest drog.

Cine-este-cântăreaţa-care-s-a-lăsat-de-marijuana-ca-să-şi-scoată-albumul

„M-am lăsat de iarbă şi tu (prezentatorul Jimmy Fallon) eşti unul dintre motivele pentru care am făcut asta. Eram foarte drogată în timpul emisiunilor tale (râde). Am apărut îmbrăcată în iepure sau pisică doar pentru că eram foarte drogată.”

Cine este cântăreaţa care s-a lăsat de marijuana ca să-şi scoată albumul 1

„M-am lăsat de fumat iarbă pentru că am pus foarte mult suflet la acest album. Am pus tot ce am în el, iubesc acest album, e cel mai important din cariera mea. Aveam un vis în care muream în timpul unui monolog la TV. Eram foarte drogată şi visam că mor. Fumam multă iarbă atunci. Nimeni nu a murit de la asta, dar eu chiar fumam foarte multă. Vreau să fiu cât mai clară lucidă când vorbesc despre munca mea. Dar, când fumez, stau prea mult acasă şi mănânc… şi mă joc cu animalele mele, stăteam prea mult cu porcul meu, mult mult prea mult. Nu ştiu niciodată ce vreau, ba sunt ca un panda, ba ca o pisica”, a declarat Miley Cyrus la emisiunea „The Tonight Show” a lui Jimmy Fallon…

Cine este cântăreaţa care s-a lăsat de marijuana ca să-şi scoată albumul 2

Cu toate că discursul artistei a fost destul de ambiguu, o credem pe cuvânt că a renunţat la droguri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed