HomeStiri Mondene Cine este Jelena Ostapenko?

Cine este Jelena Ostapenko?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
Cine-este-Jelena-Ostapenko-2 in Stiri Mondene

Jelena Ostapenko este o jucătoare de tenis de origine letonă, în vârstă de 20 de ani.

Cine este Jelena Ostapenko 2

O putem numi revelaţia turneului Roland Garros 2017. S-a calificat în finală, unde o va întâlni pe Simona Halep. Simona a ajuns pentru a două oară în finala Roland Garros-ului.

Simona Halep şi Ostapenko nu s-au întâlnit niciodată din postura de adversare, însă în 2016 au făcut pereche la dublu la turneul de la Wuhan. Din păcate, cele două au părăsit turneul foarte repede deoarece Jelena a lovit-o din greşeală pe Halep cu o minge în ureche, atunci când servea.

Jelena Ostapenko îi admira foarte mult pe Serena Williams şi Ernest Gulbis, cu care este compatrioată.

Latvia's Jelena Ostapenko celebrates winning her quarterfinal match of the French Open tennis tournament against Denmark's Caroline Wozniacki in three sets 4-6, 6-2, 6-2, at the Roland Garros stadium, in Paris, France. Tuesday, June 6, 2017. (AP Photo/Petr David Josek)

Jucătoarea de origine letonă este antrenată de două luni de fosta jucătoare spaniolă Anabel Medina Garrigues. Aceasta are mare încredere în jucătoarea pe care o antrenează şi crede că forţa din lovituri îi va aduce câştig de cauză.

„Este o jucătoare cu o forţă foarte mare. Avea 200 de «winners» înainte de a veni aici (la Paris), ceea ce este foarte bine. Tenisul care se joacă acum se bazează pe lovirea puternică a mingii, iar ea este capabilă să facă acest lucru foarte bine. Are un plafon foarte mare. Trebuie să fie canalizată, să-şi păstreze picioarele pe pământ. Însă dacă va fi capabilă să gestioneze bine această situaţie, ar putea ajunge foarte sus”, a spus antrenoarea Medina Garrigues.

„Campioanele sunt capabile să gestioneze momentele importante mai bine decât alte jucătoare. Ea are calităţile unei jucătoare de top… Consideră că ceea ce a făcut este normal şi că dacă joacă bine poate câstiga”, a adăugat antrenoarea spaniolă.

„Acum este în măsură să se concentreze pe durata întregului meci şi ştie tot timpul ce are de făcut”, a mai spus Medina Garrigues.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed