HomeStiri Mondene Claudia Pătrăşcanu confirmă căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu confirmă căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Claudia-Patrascanu-confirma-casatoria-dintre-Bianca-Dragusanu-si-Gabi-Badalau-1.jpg

Claudia Pătrășcanu a confirmat zvonurile. Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu urmează să ajungă în fața altarului, iar informația i-a fost transmisă chiar de către fostul ei partener. Cu cei de la Antena Stars Claudia Pătrășcanu a vorbit deschis despre viitoarea soție a lui Bădălău, spunând că tot ceea ce își dorește ea acum este să divorțeze de el.

Claudia Pătrășcanu mărturisește că Gabi Bădălău este responsabil pentru nefericirea sa in Stiri Mondene

„Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: «Vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc». Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum, căci ei sunt importanţi”, a mărturisit artista, pentru sursa menționată mai sus.

Mai mult decât atât, în urmă cu doar câteva zile, Claudia a declarat, în mod public, faptul că tatăl copiilor săi nu se interesează de ei și își motivează absența prin vacanțele în care merge.

Claudia Pătrăşcanu confirmă căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău in Stiri Mondene

„I-am explicat că copiii vor alege acest lucru când vor crește și că este cazul să înceteze pentru că nu pot ca mama să-mi știu copiii minori plecați peste hotare, iar tatăl să-și închidă și telefonul și să nu pot lua contact cu nimeni. Consider că doar un om cerebral, conștient de viața a doi minori poate să gândească pentru siguranța lor.

Copiii nu sunt încă pregătiți pentru a putea cunoaște altă persoană, cu atât mai mult în condițiile în care încă suntem căsătoriți. Educația copiilor noștri unde este? Căci peste tot vorbești că te interesează strict de acest lucru, de școlile înalte și interesul lor…. Nu-mi amintesc să te fi interesat nici la ce grădiniță merg și nici ce școli vor urmăa pentru că din salariul tău de 2.000 lei pe lună poți doar achita vacanțele femeilor de oraș, gențile de la Hermes, Gucci, Dior, Balmain, Chanel, hoteluri de lux, viața de Dubai ca în rai.

Claudia Pătrăşcanu confirmă căsătoria dintre Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău in Stiri Mondene

Raiul tău înseamnă această viață și nu acești copii pentru care astăzi ai refuzat să te prezinți la Protecția Copilului pentru consiliere parentală? Țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019 în detrimentul unei vieți dezordonate și mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate fără să-mi dai divorțul, motivând că ba ești în vacanță cu Crudu, ba ești în vacanță cu Bianca, ba că ești bolnav”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed