Home Stiri Ilie Năstase se confruntă cu probleme financiare. Iată câte firme a fost nevoit să închidă!

Ilie Năstase se confruntă cu probleme financiare. Iată câte firme a fost nevoit să închidă!

autor Buinoschi Andreea
146 vizualizari

Ilie Năstase este ca un magnet al problemelor. După ce a fost acuzat de violență domestică de către soția sa, Ioana, acum, un nou amănunt a ieșit la iveală. Se pare că acesta nu are doar problemele sentimentale, ci are și probleme financiare.

Conform celor de la digisport.ro, Ilie Năstase avea 11 firme, dintre care 9 au fost închise până acum. Mai mult decât atât, potrivit Newsweek, una dintre firmele care încă funcționează importează șampanii scumpe. Cu toate acestea, cifra de afaceri nu mai este la fel de mare ca în anii precedenți. În anul 2018, firma a avut pierderi de peste 70.000 de lei, iar, un an mai târziu, s-a confruntat cu pierderi de aproximativ 35.000 de lei.

În anul 2016, fostul sportiv de performanță a înființat o firmă care, în momentul de față, nu mai are niciun fel de activitate. Conform celor de la Digi Sport, numele lui Ilie Năstase apare și în Registrul Național de Publicitate Mobiliară. Se pare că fostul sportiv ar avea o un credit restant de 50.000 de euro, pe care l-a luat în urmă cu mai mulți ani.

După ce l-a acuzat de violență fizică pe Ilie, Ioana Năstase a vorbit despre cum se simte după incident, declarând că totul a fost din vina soțului ei.

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Nu vreau să-i fac rău. Pentru că se știe că are condamnarea.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare”, a mărturisit Ioana pentru cei de la ShowBlitz și  ProSport.

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies