Home Stiri Claudia Pavel, momente grele

Claudia Pavel, momente grele

autor Elena Yvette
103 vizualizari
loading...

Claudia Pavel a avut de curând o nouă înfățișare pentru procesul intentat fostului său iubit american, Lewis Jeremy Richard,  în care solicită custodia fiului lor, Noah, în vârstă de doar 3 ani. 

claudia-pavel-419877l

Deşi a încercat să se adapteze vieţii din America, din păcate, aceasta nu a reuşit şi a luat astfel hotărârea de a reveni acasă la ea, împreună cu Noah, pentru a-l creşte liniştită. Din acest motiv, Claudia vrea să obţină custodia fiului său, pentru a fi liniştită şi sigură că tatăl copilului nu îl va putea lua în America.

În ceea ce priveşte procesul ce a avut loc de curând, artista, în cadrul unui interviu acordat unei reviste locale, a declarat următoarele:

”Vreau să pot pune liniștită capul pe pernă, acesta este motivul pentru care am deschis acest proces. Eu am fost cea care l-am deschis și am cerut și ancheta socială la mine acasă, pentru a arăta condițiile în care crește băiețul meu. Nu-i lipsește nimic. Noah este totul pentru mine. Nu am pierdut niciun moment frumos din viața copilului meu, de când l-am născut. L-am alăptat doi ani, am fost acolo când a făcut primii pași și mereu când a avut nevoie de mine. Totul se centrează în jurul lui”.

Pe lângă viaţa personală, dedicată în totalitate fiului său, aceasta vrea să îşi reia treptat activitatea muzicală.

”După o pauză de cinci ani, pe care am făcut-o special pentru a-i fi alături, am revenit în muzică tot cu gândul la el, îmi fac programul în funcție de Noah și atunci când am concerte sau trebuie să merg la diverse evenimente. Fac în așa fel încât să lipsesc cât mai puțin de acasă. Atunci când nu sunt, au grijă de el mama, sora mea și tatăl meu”, a mai declarat Claudia.

dsc_7645

 

Sursa photo: cinemagia.ro; okmagazine.ro

 

 

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies