HomeStiri Mondene Copiii lui Stefan Banica jr. au oferit detalii despre tatal lor. Iata cum il descriu acestia!

Copiii lui Stefan Banica jr. au oferit detalii despre tatal lor. Iata cum il descriu acestia!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Copiii-lui-Stefan-Banica-jr.-au-oferit-detalii-despre-tatal-lor in Stiri Mondene

Ștefan Bănică jr. aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare, întrucât este foarte îndrăgit datorită talentului actoricesc și muzical, dar și a carismei de care dă dovadă. Acesta face parte și din juriul emisiunii-concurs „X Factor”. Cu toate că viața sa personală a fost destul de tumultuoasă, din căsniciile sale anterioare au rezultat doi copii superbi: Radu, în vârstă de 15 ani, și Violeta, de nouă ani.

Copiii-lui-Stefan-Banica-jr.-au-oferit-detalii-despre-tatal-lor in Stiri Mondene

Ștefan Bănică jr, un tată exemplar

Copiii nu mint, așadar putem vedea care este adevărata față a lui Ștefan Bănică atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. Aceștia au declarat lucruri inedite despre artist, lăudându-l și arătându-și aprecierea. Cei doi și-au descris tatăl ca fiind o persoană amuzantă, dar strictă.

Cu toate că Ștefan Bănică jr. nu își dorește în mod deosebit ca Radu și Violeta să devină artiști, se pare că ei își manifestă interesul pentru acest domeniu de activitate.

Îndrăgitul artist a fost invitat în cadrul emisiunii prezentate de Andreea Esca la postul de radio Europa FM, unde a avut parte de o surpriză, fiindu-i dat să asculte un mini interviu cu fiul și fiica sa, în care îl descriau și spuneau că vor să îi calce pe urme, oferind diverse amănunte.

in Stiri Mondene

Radu a declarat despre tatăl său că este „o persoană activă, prietenoasă şi foarte haioasă. Îmi place la el simţul umorului. Îmi place să mă plimb cu el cu bicicleta. Dacă vreau să-l enervez, nu-mi fac curat în cameră. Cu el pot vorbi despre toate subiectele, dar subiectul fetelor nu l-am deschis. De la el am învăţat puncutalitatea, iar el a învăţat de la mine punctualitatea”.

„M-am gândit şi eu să devin actor. Asta îmi doresc. Vreau să dau la actorie”, a adăugat Radu.

Violeta îl descrie astfel pe tatăl său: „E foarte iubitor, deşi e foarte strict. E amuzant. Se mai supără pe mine, dar ne împăcăm. Îmi place să jucăm cărţi împreună. Eu câştig, apoi el se supără şi aruncă cărţile”.

„Când o să fiu mare, vreau să fiu actriţă şi cântăreaţă, ca tata”, a concluzionat Violeta.

Ștefan a declarat și el câte ceva despre copiii săi. Despre Radu, artistul a menționat că: „E unu la unu, doar că mai frumuşel. E talentat la dans, e bucătar talentat, are multe aptitudini. L-am dat la teatru, nu pentru a-l face actor, ci pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Merge la cursuri de teatru pe exerciţii, nu pentru a juca la 15 ani”.

Despre Violeta, artistul a mărturisit amuzat ce se petrece cu adevărat atunci când joacă împreună cărți: „Ce țărancă! Eu câştig, dar ea e foarte deşteaptă. La cărţi îi merge mintea. Jucăm Macao şi, când pierde, deodată se oftică şi o apucă… Mă înţelegi. Eu tot timpul îi zic că, dacă eşti gentleman, joci revanşa. Şi eu nu mai joc”.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed