Cove spune dacă mai păstrează sau nu legătura cu Adela Popescu

Share

De curând, Cove a vorbit despre relația pe care o are cu Adela Popescu, fosta lui colegă de la Vorbește Lumea. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat că se retrage de la PRO TV, părăsind, astfel, emisiunea pe care o modera de atâția ani.

E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. Am şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deșteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă.

Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de… vorbă.

A fost un an bun. Am îmbrățișat schimbările din el, am învăţat să trăiesc cu starea de pandemie, am petrecut timp mai mult în familie şi am avut vreme şi de vacanţă.

Sunt o fiinţă extrem de adaptabilă. Am adaptat jobul, am adaptat Teatrul Ion Creangă, astfel încât să continuăm să îi bucurăm pe cei mici, am adaptat programul pentru toţi ai mei. Nu a fost nevoie să renunț la nimic. Cumva, am găsit echilibrul şi în aceste vremuri dificile.

Doar ce m-am întors de la Bologna. Şi vă spun că e mai bine decât la noi. Am găsit oameni care se bucură de o cafea la terasă, locuri de poveste. În vară, am fost la noi, la mare, cu cei mici.

Am ales România, pentru că, la începutul verii, nu ştiam ce situaţii vom întâmpina la întoarcerea în ţară. A! Şi, vă spun un secret: m-am mai plimbat cu motorul, cu gaşca de prieteni prin ţară. A fost MINUNAT”, a spus acesta pentru cei de la okmagazine.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news