HomeStiri Dani Oțil, revoltat din cauza persoanelor care se laudă că țin post

Dani Oțil, revoltat din cauza persoanelor care se laudă că țin post

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 648 views 3 minute timp de citit

Cum postul Crăciunului a început, persoanele care trec pragul restaurantului lui Dani Oțil și care postesc nu mai comandă ceea ce comandau de obicei. Acestea schimbă meniul, iar Dani s-a arătat extrem de revoltat de dorința lor de a arăta tuturor că țin post.

12„Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care vor să țină post că una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții. (…) Eu nu știu de ce țin oamenii neapărat să spună că țin post și că suferă în post. «Aș lua patru burgeri, domnule ospătar, dar, acum, sunt în post și fac sacrificiul suprem…». Dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta cu… . Nu mai spune «la toți» cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ăla nu e post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a spus Dani Oțil, conform cancan.ro.

13„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

14Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a scris Dani în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed