HomeStiri Mondene Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău!

Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 927 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Iata-ce-a-spus-Catalin-Botezatu-dupa-ce-Bianca-a-confirmat-nunta-cu-Gabi-Badalau-3.jpg

Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se va mărita cu Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, a declarat că îi va fi mereu alături, semn că încă o iubește pe blondină.

„Îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, l-a asigurat Bianca pe Botezatu. Mai mult decât atât, reacția juratului de la Kanal D i-a lăsat pe toți cu gura căscată, fiind convins că, până la urmă, tot cu el își va petrece viața.

Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis: «Mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân». Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa, că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final, eu o iau pe ea”, a spus Cătălin în cadrul aceleiași emisiuni.

Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

Bianca a dat vestea cea mare chiar în timpul emisiunii lui Teo. Aceasta a recunoscut că se va mărita cu Gabi Bădălău, fiind convinsă că este sufletul ei pereche. „În momentul de față, chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus că vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto.

Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău! in Stiri Mondene

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit…

Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat vedeta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed