HomeStiri Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău!

Iată ce a spus Cătălin Botezatu, după ce Bianca a confirmat nunta cu Gabi Bădălău!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 836 views 3 minute timp de citit

Invitată în emisiunea Teo Show, Bianca Drăgușanu a recunoscut că se va mărita cu Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, a declarat că îi va fi mereu alături, semn că încă o iubește pe blondină.

„Îți promit că tu vei fi unul dintre nași”, l-a asigurat Bianca pe Botezatu. Mai mult decât atât, reacția juratului de la Kanal D i-a lăsat pe toți cu gura căscată, fiind convins că, până la urmă, tot cu el își va petrece viața.

12

„Tu știi că tot timpul poți conta pe mine. Acum mult timp mi-a zis: «Mă mărit, asta e, dar tot cu tine rămân». Noi vom sfârși împreună. Este creația mea. A demonstrat că poate așa, că tot cu mine va rămâne. Ea știe că se poate baza pe mine. Într-un final, eu o iau pe ea”, a spus Cătălin în cadrul aceleiași emisiuni.

13

Bianca a dat vestea cea mare chiar în timpul emisiunii lui Teo. Aceasta a recunoscut că se va mărita cu Gabi Bădălău, fiind convinsă că este sufletul ei pereche. „În momentul de față, chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus că vreau să merg în Maldive, că vreau să-mi fac poze mișto.

14

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit…

Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a declarat vedeta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed