Cristiano Ronaldo, tată pentru a doua oară

266

De curând, presa portugheză a anunţat că celebrul  atacant al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va deveni anul acesta, tată pentru a doua oară.

Cristiano Ronaldo in tricoul Portugaliei

Pentru realizarea visului său, atacantul ar fi vizitat mai multe clinici din Madrid, după ce şi-a petrecut vacanţa de sărbători în America.
Cristiano şi-ar dori cu nerăbdare să îi ofere un frăţior fiului său, Cristiano junior, în vârstă de doar cinci ani, care a venit pe lume tot cu ajutorul unei mame surogat, a cărei identitate este în continuare necunoscută.
Celebrul atacant a declarat întotdeauna că vrea să aibă o familie cât mai numeroasă, lucru demn de apreciat.

„Cinci sau sase copii? De ce nu? Am conditiile necesare si imi doresc asta”, declara acesta, anul trecut.

Pentru a putea avea grijă de micuţul Cristiano şi pentru toţi ceilalţi copii pe care Ronaldo şi-i doreşte, se pare că acesta se bazează pe ajutorul şi sprijinul mamei sale, Dolores Aveiro.

Mama sa ar fi fost chiar cea care a mers la clinica din Florida, unde s-a născut micuţul Cristiano, pentru a-l aduce acasă, deoarece fiul său în acea perioadă juca la Cupa Mondiala din Africa de Sud cu naţionala Portugaliei.

cristiano-ronaldo-la-plimbare-cu-fiul-sau-de-3-ani-vezi-cat-de-simpatic-e-pustiul-foto_1

Sursa photo: enstarz.com; sport.ro

loading...
Articolul precedentAnne Hathaway, viitoare mămică
Articolul următorHoroscop zilnic Marti 15 Martie 2016

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!