Cristina Cioran se mărită după 7 ani? Cum va arăta rochia?

Share

Cristina Cioran are o relaţie de lungă durată cu Traian Văduva. Sunt împreună de șapte ani, a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, de fiecare dată a zis „da”, însă nu au programat încă nunta.

Cristina Cioran se mărită după 7 ani Cum va arăta rochia

Actriţă şi prezentatoare TV, Cristina Cioran recunoaște că se simte foarte bine aşa cum este acum, dar şi că o eventuală nuntă ar pune punctul pe i. Cei doi merg în foarte multe vacanţe, cel mai recent au fost în Grecia.
„O să mai plecăm şi la mare, la noi, la Constanţa”, a spus actriţa.

Cristina Cioran se mărită după 7 ani Cum va arăta rochia 1

Cristina Cioran consideră că nu mai este la vârstă la care să mai poarte rochie albă la nuntă. Şi, având în vedere că nu este o persoană clasică, se vede alegând o pereche de pantaloni ca „rochie de mireasă”. Este categorică în ceea ce priveşte modelul de verighetă, ştie exact ce vor alege.

„După o vârstă, albul alb e prea mult pentru o mireasă. Nu sunt o persoană clasică, m-aş vedea îmbrăcată în pantaloni ca şi mireasă. Îmi plac verighetele gen inel, ştiu deja ce model vreau. Şi Traian ştie ce-mi place”, a declarat Cioran pentru Libertatea.

Ne anunţă că o să o mai vedem şi la TV, chiar dacă este foarte ocupată cu jobul de producător.

„Acum nu am niciun proiect TV. Dar în ultima perioada m-am gândit la fermă, e posibil să mă mai vedeţi pe acolo… Acum sunt ocupată cu producţia mai ales, sunt producător, dar nu am terminat relaţia mea cu filmul şi televiziunea”, a adăugat aceasta.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news