Home Diete de slabitFITNESS Cu doar 10 minute pe zi, corpul tău se va schimba complet

Cu doar 10 minute pe zi, corpul tău se va schimba complet

autor Elena Yvette
1,7K views

Toate femeile își doresc să fie în forma lor cea mai bună, lucru care este destul de complicat. Deși ne chinuim cu diete, renunțăm la mâncare sau doar la anumite alimente care ne îngrașă, este un proces dificil să ne păstrăm corpul în forma maximă în fiecare zi. De aceea, exercițiile de mai jos te vor ajuta să ai un corp perfect. Și nu te costă decât zece minute în fiecare zi, puțină voință și motivație.

plansa

  1. Plank

Plank-ul este unul dintre cele mai recomandate exerciții, care nu ar trebui să lipsească din niciun antrenament. Are rolul de a antrena umerii, brațele, spatele și picioarele. Ajută chiar la o ținută corectă a corpului. Plank-ul are rolul de a defini abdomenul, făcându-l puternic și rezistent la diverse traume.

Cum se realizează plank-ul?

Așezați-vă în coate, pe podea, cu picioarele întinse și rămâneți în acea poziție pentru câteva secunde.

flotari

  1. Flotările

Flotările reprezintă cel mai cunoscut exercițiu practicat de sportivi și cunoscut, de asemenea, și pentru proprietățile sale de a ajuta corpul să se tonifieze și să-și recapete fermitatea. În aceeași poziție de plank, cu brațele îndoite și palmele pe podea, lăsați-vă greutatea corpului în mâini, realizând mișcări sus-jos. Nu aveți nevoie de echipament special.

Genuflexiunile

  1. Genuflexiunile

Și genuflexiunile antrenează corpul foarte bine și-l ajută să capete o formă de invidiat. Așa că nu sări peste acest exercițiu. Tot ce trebuie să faci este să depărtezi ușor picioarele, în timp ce stai în poziție dreaptă. și să te lași în jos, fără a îndoi spatele. Poți face acest exercițiu cu brațele întinse în față. Atenție ca spatele să fie mereu drept, pentru a nu afecta coloana.

Cvadruplex

  1. Cvadruplex

Acest exercițiu antrenează toți mușchii corpului. Întărind spatele și zona lombară. Sprijiniți-vă în palme și genunchi. Realizați mișcări alternative între mâna dreaptă și piciorul stâng și invers, între mâna stângă și piciorul drept…

Podul fundului

  1. Podul fundului

Așezați-vă pe spate, cu mâinile întinse pe lângă corp și ridicați ușor bazinul. Apoi lăsați-l înapoi jos. Repetați mișcarea de câteva ori. Acest lucru vă va lucra atât fesele și picioarele, cât și abdomenul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed