Home Stiri Iată cu ce dietă a reușit Teo să slăbească 63 de kilograme!

Iată cu ce dietă a reușit Teo să slăbească 63 de kilograme!

autor Elena Yvette
274 vizualizari
loading...

Teo a devenit cunoscută în perioada în care nu arăta așa cum își dorea însă odată cu trecerea anilor a reușit să ajungă la kilogramele dorite.

2

Deoarece acest stil de viață i-a intrat în rutină vedetei de foarte mulți ani, a decis să vorbească despre aceasta fără nicio reținere.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame. La final, mai aştept la «pomană», poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!”, a povestit fără nicio reținere Teo Trandafir…

3

În acest moment, Teo este extreme de mulțumită cu felul în care arată însă nu se oprește din a ține regim, acest lucru ajutând-o să se mențină în formă, fără a adăuga vreun kilogram în plus. Deși nu îi este ușor, vedeta merge înainte fără să se plângă.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies