Daliana Răducan și Răzvan Simion au oferit primele declarații despre copil: „E un fruct”

Share

Daliana și Răzvan Simion au acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și au vorbit despre relația lor. Cei doi au fost foarte discreți, la fel ca până acum, dar nu s-au ferit din a răspunde întrebărilor care le-au fost adresate.

„Căsătoria ține de firesc atunci când relația se pârguiește frumos”, a spus Daliana pentru cei de la viva.ro. „Copilul nu e un gând, e un fruct”, a continuat Răzvan Simion.

„Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim.

Am înțeles cât de important este să ai alături persoana potrivită și că cele mai frumoase lucruri se trăiesc în doi.

Daliana m-a făcut să descopăr resurse pe care nu știam că le am.

Acasă eu sunt amfitrioana, iar el este invitatul VIP. Funcționăm ca o baterie externă unul pentru altul. Sunt weekenduri în care nu ieșim din casă, dar ne vin în minte și petreceri memorabile cu prietenii. Preferăm însă vacanțele în doi. E o intimitate odihnitoare.

Da, există momente în care creativitatea mea ajunge la apogeu și încerc să o impresionez pe Daliana cu măiestrie olfactivă și arhitecturală (plating). Așa răspund eu oficial (n.r. – zâmbește), dar sunt și zile când nu am chef să pun de un ceai… și, atunci, apelăm la delivery”, au spus cei doi pentru sursa menționată anterior.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu: MAGNETISM…

Îmi amintesc un sărut pasional, când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a mai spus colegul lui Dani Oțil pentru aceeași publicație.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news