Home Stiri Mondene Dan Negru, noi declarații despre emisiunea de la Kanal D: „M-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show”

Dan Negru, noi declarații despre emisiunea de la Kanal D: „M-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show”

autor Mirela
647 views

De curând, Dan Negru a acordat un interviu pentru viva.ro și a vorbit despre schimbările din viața sa, odată cu plecarea de la Antenă, dar și despre proiectul ce stă să înceapă.

„S-a vorbit mult despre breasla mea, despre televiziune. Mă bucură că un transfer al unuia ca mine a stârnit atât interes, pentru că asta arată că breasla mea, televiziunea, încă are energie, încă stârnește pasiuni. Nu am ținut paginile ziarelor cu un subiect monden, soția mea e aceeași, ha, ha, și asta îmi dă curaj să cred că, dacă un transfer media a fost atât de mediatizat, înseamnă că jobul meu nu e pe ducă, așa cum cred susținătorii online-ului. În bătălia online vs. TV, un transfer al unui om de televiziune a stârnit mai mult interes decât orice schimbare în lumea online. Deci e 1-0 pentru noi, dinozaurii din televizoare.

La un proiect altfel decât cele care există pe piața TV. Mi-a plăcut mereu originalitatea, Blaga avea dreptate când spunea că te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele. Piața de televiziune de la noi e una a copy-paste, se face mult playback și m-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show unic în piață. Și nu doar a unui show, cât a unui trend TV pe care-l găsești oriunde în lume, mai puțin la noi. E un curaj cel de a inova, de a descoperi trenduri.

Va fi un quiz, un show pentru toată lumea, asta e cel mai important, ca oricine să poată să rămână cu ceva după ce-l vede la televizor. Cred că e important și asta pentru noi, cei care facem televiziune: să lăsăm ceva în urmă, chiar dacă suntem doar o mașină de împachetat fum…

Am toate emoțiile posibile, cu câteva zile înaintea unui nou proiect, nu reușesc să dorm mai mult de două, trei ore pe noapte și, de cele mai multe ori, mă duc la premieră cu cearcăne. Nu mi-am făcut scenarii, pentru că, în meseria asta, ieși în fața poporului. Asta e tot”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed