Dani Oțil a fost taxat dur de către telespectatori. De ce au fost deranjați aceștia?

Share

  • Dani Oțil a fost taxat dur de către telespectatorii emisiunii pe care o prezintă
  • Telespectatorii i-au trimis prezentatorului Tv mesaje cu amenințări
  • Cu ce a greși Dani Oțil de a fost taxat atât de dur?

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori din România, și face de foarte mulți ani echipă cu Răzvan Simion. Împreună prezintă cel mai cunoscut matinal de la Tv, „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar de-a lungul timpului au strâns alături de ei o mulțime de oameni care îi îndrăgesc.

Deși să apari la Tv pare întotdeauna că aduce doar avantaje, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Dani Oțil a fost criticat dur de către telespectatori

De curând, se pare că Dani Oțil a fost taxat foarte dur de către telespectatori, în urma atitudinii pe care a avut-o acesta față de un invitat, de cunoscutul Mircea Bravo.

Dani l-a întrebat pe Mircea Bravo, în direct, dacă este conștient de defectul lui de vorbire, fapt ce a stârnit o mulțime de reacții.

Telespectatorii au considerat gresită atitudinea lui, motiv pentru care l-au taxat dur.

Dani Oțil nu a stat mult pe gânduri și a venit imediat cu o explicație pentru toți cei deranjați de comportamentul lui.

„L-am întrebat în mod special și apăsat ultima întrebare: ‘Mircea, că defectul tău…’Și am formulat-o mișto, și m-am gândit că niște copii care poate sunt peltici, sau au mici probleme zic: uite bă, dacă ăsta poate, pot și eu. Și pe asta mi-au interpretat-o unii pe dos, mi-au scris: de ce te-ai luat de defectul lui?

Am vrut să dau putere celor care n-au avut curajul să vorbească în public, n-au avut curajul să joace în filme sau în vlogguri, pentru că au avut un mic defect de vorbire”, a menționat Dani Oțil.

„Primii bani i-am câștigat după doi ani, cam așa”

În cadrul emisiunii, Mircea Bravo a mai vorbit și despre câștigurile financiare din online, aspect extrem de important pentru tinerii care îl urmăresc.

„Primii bani i-am câștigat după doi ani, cam așa. A venit un client care ne-a rugat să facem o promovare și i-am făcut o farsă, care s-a viralizat, în care apărea și produsul lui. Atunci am făcut suma de 300 de euro. Prețul l-am început direct cu un asociat, cu Cristi, care este și regizorul și i-am împărțit”, a povestit Mircea Bravo.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news