Home Stiri Dani Oțil, speriat de ceea ce îl așteaptă după nașterea bebelușului: „Nu sunt pregătit, cu două…”

Dani Oțil, speriat de ceea ce îl așteaptă după nașterea bebelușului: „Nu sunt pregătit, cu două…”

autor Buinoschi Andreea
137 vizualizari

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil urmează să devină părinți pentru prima oară în mai puțin de șase luni. Recent, colegul de platou al lui Răzvan Simion a făcut o remarcă în legătură cu două accesorii care ușurează munca mamelor.

„Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut, nici pompă de muc, Răzvan mi-a zis de ea”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani.

În urmă cu doar câteva zile, după ce a anunțat că urmează să fie mamă, Gabriela a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre cum se simte, dar și despre poftele de graviduță.

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea, pentru mine, nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a declarat modelul pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies