HomeStiri Mondene Descoperă Mesajul Ascuns din Noul Tatuaj al lui David Beckham și Legătura sa Surprinzătoare cu Spice Girls

Descoperă Mesajul Ascuns din Noul Tatuaj al lui David Beckham și Legătura sa Surprinzătoare cu Spice Girls

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 505 views
Descoperă Mesajul Ascuns din Noul Tatuaj al lui David Beckham și Legătura sa Surprinzătoare cu Spice Girls
  • David Beckham și Noul Său Tatuaj cu Legătură la Spice Girls.
  • David Beckham își mărește colecția de tatuaje, adăugând unul cu o legătură specială cu Spice Girls.

„Mi-am făcut recent un tatuaj cu ‘Posh'”, a mărturisit Beckham, de 47 de ani, într-un interviu pentru The Sun publicat vineri, 15 septembrie. „Toate tatuajele pe care le am fac referire la familia mea.”

Victoria Beckham: De la „Posh Spice” la Soția lui David

„Posh Spice” a fost pseudonimul Victoriei Beckham în timpul perioadei sale în trupa Spice Girls. David a arătat noul tatuaj pentru prima dată în luna septembrie. Fostul star al fotbalului a participat la un eveniment în Los Angeles, pe 7 septembrie, pentru a sărbători noua stea a prietenului său, Marc Anthony, pe Hollywood Walk of Fame. În fotografii, cuvântul „Posh” se distinge clar pe degetul mijlociu al lui David.

Tatuajele lui David: Omagii Aduse Familiei

David are deja mai multe tatuaje în onoarea Victoriei, cu care s-a căsătorit în 1999. În 2007, el a realizat un portret al designerului de modă pe antebratul său stâng și, la scurt timp, a adăugat și numele ei, scris cursiv, pe aceeași mână.

„Tatuajele sunt pentru mine o modalitate de a exprima sentimente profunde față de lucrurile pe care le prețuiesc”, a declarat David într-un profil pentru GQ din martie 2016. „Mi-am făcut toate tatuajele? Probabil că nu. Victoria a renunțat să-mi mai spună să mă opresc. Înainte mă întreba: ‘Chiar trebuie?’ Dar acum știe că mă face fericit.”

Tradiția Tatuajelor: Un Legământ Familiar

David are peste 60 de tatuaje, inclusiv unele dedicate fiecăruia dintre cei patru copii ai săi: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Cu fiii lui crescând, aceștia sunt și ei dornici să înceapă propriile colecții de tatuaje. „Nu am cum să intervin”, a spus David într-un interviu din 2017. „Brooklyn are deja două. A așteptat cu nerăbdare momentul, discutând despre asta de mult timp.”

În ultimii ani, Cruz și-a făcut și el propriile tatuaje, printre care unul cu referire la Spice Girls.

Victoria Beckham și Relația sa cu Tatuajele

Deși familia Beckham a ales să o omagieze pe Victoria prin artă permanentă, aceasta a ales să își îndepărteze tatuajul cu inițialele soțului ei de pe încheietura mâinii.

„Mi-am făcut aceste tatuaje de multă vreme și nu erau deloc subtile”, a mărturisit ea în 2022, explicându-și decizia..

sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed