Home Stiri Destinatii de vacanta pentru femei singure

Destinatii de vacanta pentru femei singure

autor Elena Yvette
14 vizualizari
Destinatii de vacanta pentru femei singure

Pentru femei singure există nenumărate locuri de vacanță în întreaga lume.

Dacă ești o femeie singură și dorești să pleci într-o scurtă vacanță, nu ezita să faci acest lucru deoarece și o femeie singură se poate distra pe cinste într-o vacanță. Iată câteva idei de locuri pentru a petrece o vacanță reuşită fiind o femeie singură!

Destinatii de vacanta pentru femei singure

7 Destinații ideale pentru femeile singure

  1. Islanda

Prima destinație de vacanță pentru femeile singure este Islanda, care este o țară foarte liniștită, unde infracțiunile se petrec foarte rar; așadar, este o destinație ideală pentru o femeie liberă, deoarece va fi în siguranță. Islanda, ce este denumită și țara gheizerelor și a troliilor, poate oferi unei femei singure, și nu numai, peisaje inedite. Aici se pot vizita unul dintre cele mai mari lacuri glaciare din lume, micile sate de pescari și capitala Islandei. Dacă ești femeie singură, nu ezita totuși să te bucuri și de aurora boreală, care îți va tăia respirația datorită frumuseții sale.

Islanda

  1. Japonia

O altă destinație de vacanță pentru femei singure este Japonia, care este una dintre cele mai sigure destinații pentru vacanță; astfel, încât chiar și o femeie singură poate vizita fără teamă această țară minunată. Puteți vizita Tokyo și alte orașe din împrejurime; bineînțeles, trebuie vizitat și municipiul Hiroshima, care îți va da fiori pe care nu îi vei uita și îți vei aminti de acest loc foarte mult timp.

Japonia

  1. Bangkok, Thailanda

Este o destinație ideală pentru femeile singure care doresc să se relaxeze; Bangkok este plin de exotism, mâncare delicioasă servită la tarabele stradale, dar prezintă și temple încântătoare pe care le poți vizita. Este o destinație pentru relaxare și descoperire a lucrurilor noi, cum ar fi tuk-tuk-ul.

Bangkok, Thailanda

  1. Dublin, Irlanda

Dublin este o destinație excelentă pentru cei care călătoresc singuri, chiar și pentru femeile singure. Arhitectura pe care ne-o prezintă este de-a dreptul încântătoare. Dublin este un oraș minunat și sigur, de aceea este ideal pentru o vacanță pe care și-o planifică o femeie singură; în plus, oamenii din acest oraș sunt foarte veseli și prietenoși.

Dublin

  1. Vancouver, Canada

Vancouver este un oraș foarte sigur, prezintă, pe lângă siguranța pe care ți-o inspiră, și un transport în comun pus foarte bine la punct. Este ideal pentru persoanele care doresc să călătorească singure. Canada este singura țară în care conflictele sunt evitate, acest fapt făcând-o o destinație pentru vacanță foarte apreciată în rândul femeilor singure.

Vancouver

  1. Viena, Austria

Viena se află în topul celor mai căutate orașe în care să îți petreci o vacanță, fiind denumită și „Orașul Muzicii”; este un loc ideal pentru a merge singur în vacanță. Este o destinație pentru vacanță perfectă și pentru o femeie singură, aceasta poate descoperi în Viena numeroase palate și muzee care să o transpună într-un loc fermecat, iar o plimbare de-a lungul Dunării o poate face să gândească mult mai clar asupra unei anumite probleme.

Viena

  1. Cuzco, Peru

Dacă dorești să experimentezi vechile temple ale omenirii, poți merge în Cuzco. Este o destinație perfectă pentru vacanța unei femei singure, având prețuri accesibile și peisaje inedite; poveștile prezente în Cuzco sunt excepționale, făcându-te să te transpui în lumea incașă…

Acestea sunt doar câteva idei de locuri pentru vacanțe în care poate călători o femeie singură. Dacă ești o femeie singură și dorești să călătorești, nu ezita să faci acest lucru, deoarece există nenumărate locuri pe suprafața planetei noastre unde ai putea să mergi.

Cusco

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!