Home Stiri Dorian Popa a dezvăluit de ce nu poate avea copii: „Dacă vreau să fac asta, trebuie clar să…”

Dorian Popa a dezvăluit de ce nu poate avea copii: „Dacă vreau să fac asta, trebuie clar să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Dorian Popa a vorbit deschis în urmă cu puțin timp despre situația grea în care se află. Artistul a dezvăluit că nu poate deveni tată și a explicat și care este motivul.

Mai exact, este nevoit să amâne dorința de a deveni tată, iar acest lucru este din cauza faptului că ia suplimente nutritive pentru întreținerea fizică.

Artistul are o relație serioasă ce durează de mai mulți ani cu Claudia Iosif, motiv pentru care fanii îl întreabă foarte des când vor avea un copil.

Acesta le-a răspuns cât se poate de sincer și le-a explicat că nu poate avea copii până când va renunța la a mai lua suplimente nutritive.

Este bine cunoscută pasiunea lui pentru sport, cu care se menține într-o formă fizică de invidiat.

Dar pe lângă exercițiile fizice pe care le face, artistul ia și suplimente nutritive cu ajutorul cărora se menține într-o formă fizică de invidiat.

„Eu, făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş.

Şi dacă vreau să fac asta, trebuie clar să urmez nişte paşi de curățare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior”, a spus acum ceva timp Dorian Popa.

Astfel, acesta nu exclude apariția unui copil la un moment dat în viața lui, dar până când va simți că este momentul oportun, nu va lua în calcul posibilitatea de a deveni tată…

Sursa: spynews.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies