HomeStiri Mondene Dragoș Bucur, declarații din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent”: „A fost destul de plictisitor”

Dragoș Bucur, declarații din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent”: „A fost destul de plictisitor”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 772 views
Dragoş Bucur, declaraţii din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent” „A fost destul de plictisitor” in Stiri Mondene

Dragoș Bucur face parte din juriul emisiunii Românii au telent. După prima zi de filmare, acesta a spus că nu este deloc așa cum se aștepta, dar este convins că următoarele zile vor aduce momente de neuitat.

„M-am cam plictisit, pentru că… Eu mă așteptam să fie aici distracție, mă așteptam ca Bobonete să spună glume toată ziua, mă așteptam ca Andra să cânte, de la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa. A fost destul de plictisitor, dar a fost prima filmare”, a spus acesta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Dragoş Bucur, declaraţii din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent” „A fost destul de plictisitor” in Stiri MondeneÎn urmă cu ceva timp, Dragoș Bucur a spus cum a decis să își crească fiica, ținând cont de amploarea pe care au luat-o rețelele de socializare.

„Am discuții cu fi-mea despre chestia asta, pare, așa, că sunt retrograd și am ajuns în punctul ăla că nu mai înțeleg generația tânără. Da, dar trebuie să recunosc că mă depășește chestia asta. Eu nu cred că poți să interacționezi cu adevărat cu cineva dacă nu te vezi ochi în ochi. Să-l vezi ce face, cu mâinile, cu telefonul, cu picioarele, cum clipește, cum își mișcă capul .. Să stai, să exiști numai acolo, eu cred că îți ratezi niște experiențe foarte mișto din viața reală.

Dragoş Bucur, declaraţii din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent” „A fost destul de plictisitor” in Stiri MondeneDin fericire, nu stă pe Facebook, că n-are voie. Adică nu are. Are Insta, are altele, dar Facebook nu. Cred că oferirea unor alternative este soluția. Adică, dacă tu ai un copil, iar mă transform în ăla care dă sfaturi, nu, spun părerea mea, dacă eu îmi las fata de la ora 8 la 2 la școală, de la 2 la 6 la after-school, o iau de la 6 ajunge acasă la 7, are de la 7 la 8 jumate … să ce? Să stea în casă pe telefon în timp ce mănâncă sau se uite la televizor. Nu prea ai cum. În schimb, dacă reușești să-i oferi alternative, să facă muzică, să facă sport. Sunt atât de multe lucruri pe care le poate face un copil de 10-12 ani, 14 ani, 15 ani”, a spus juratul, conform stirileprotv.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed