HomeStiri Mondene Gina Pistol a arătat-o tuturor pe Josephine

Gina Pistol a arătat-o tuturor pe Josephine

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 923 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Gina-Pistol-a-aratat-o-tuturor-pe-Josephine.jpg

Gina Pistol și-a adus fiica pe lume în urmă cu mai bine de șapte luni. De curând, aceasta a arătat o nouă fotografie cu Josephine, spunând cât de repede a crescut.

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și, cu cât crește, cu atât devine mai activă, iar comoditatea hainelor pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi devine prioritară”, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol și Smiley serbează prima aniversare a lui Josephine in Stiri Mondene„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor pentru că e greu! Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu, vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Gina Pistol a arătat-o tuturor pe Josephine in Stiri MondeneTot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol a arătat-o tuturor pe Josephine in Stiri Mondene„Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul”, a mai declarat vedeta Antena 1.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed