Home Stiri Elena Gheorghe, surpriză de proporții pentru fani. Ce a făcut aceasta

Elena Gheorghe, surpriză de proporții pentru fani. Ce a făcut aceasta

autor Negriu Elena
928 views 2 minute timp de citit

Elena Gheorghe a pregătit fanilor un videoclip nou pentru piesa Gura ta, ce face parte de pe albumul său de muzică armânească. Aceasta și-a propus să acorde o atenție și mai mare videoclipurilor, drept pentru care a optat să filmeze în locații cu totul și cu totul deosebite.

Artista a oferit mai multe detalii despre videoclipul piesei noi și a precizat că așteaptă cu nerăbdare să vadă reacțiile fanilor. Elena Gheorghe și-a îndeplinit un vis prin realizarea acestui videoclip, deoarece a fost filmat în Cappadocia, zonă cu peisaje de basm din Turcia, unde visa de mult timp să ajungă.

„Am tot văzut poze de-a lungul timpului din Cappadocia și am fost fascinată de peisaje, culori, haine și tot ce înseamnă locația «Sultan Carpets», acolo unde au avut loc filmările pentru melodia «Gura ta». Mă uitam în poze și deja mă vedeam în mijlocul evenimentelor, îmbrăcată în ținuta vișinie și cu acel accesoriu pe cap… Și da, a fost de-ajuns să visez și uite că astăzi vă prezint realitatea surprinsă în videoclip”, a declarat îndrăgita cântăreață.

Aceasta s-a simțit minunat la filmări și nu s-a lăsat până când a ieșit exact așa cum și-a dorit. Soțul și sora sa au fost prezenți alături de ea pe durata filmărilor.

„Am avut parte de o super echipă, mică, dar cu multă putere de muncă, mai ales că eram înconjurați de priveliști rupte din basme și un vibe care te ținea mereu proaspăt și cu zâmbetul pe buze, deși în trei zile, am dormit adunat maximum zece ore. Alături de mine au fost și doi din membrii familiei, bineînțeles, soțul meu, care de 14 ani mă însoțește peste tot, și sora mea, care este sufletul și amuzamentul oricărei deplasări. Sper să vă încânte noul videoclip, iar piesa «Gura ta» să nu vă lase să stați jos nici măcar o secundă”, a spus îndrăgita cântăreață…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies