HomeStiri Mondene Elena Ionescu șochează: „Am învățat să mă împrietenesc cu oameni cărora nu le plăcea fața mea”

Elena Ionescu șochează: „Am învățat să mă împrietenesc cu oameni cărora nu le plăcea fața mea”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 934 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/06/Elena-Ionescu-socheaza-„Am-invatat-sa-ma-imprietenesc-cu-oameni-carora-nu-le-placea-fata-mea”-1.jpeg

Elena Ionescu a câștigat Survivor România, dar și inimile telespectatorilor, întrucât a fost nominalizată de nouă ori de către colegi pentru a fi eliminată, iar publicul a salvat-o de fiecare dată.

Artista a vorbit în emisiunea Ștafeta Mixtă despre ceea ce a fost nevoită să facă în cadrul competiției pentru a putea trece prin numeroasele conflicte cu ceilalți participanți.

Elena Ionescu socheaza „Am invatat sa ma imprietenesc cu oameni carora nu le placea fata mea” 2 in Stiri Mondene

„Suntem niște oameni care trăim într-o lume care ne oferă, într-o formă sau alta, de toate, fie că ai mai mult sau mai puțin, dar, dincolo de toate, ai acces la orice.

Din Republica Dominicană, am ajuns să mă bucur de orice acum, de lucrurile mărunte la care nu mă gândeam niciodată înainte…

Elena Ionescu socheaza „Am invatat sa ma imprietenesc cu oameni carora nu le placea fata mea” 3 in Stiri Mondene

În plus, este extrem de important să rămâi sănătos după o astfel de experiență, este foarte important să rămâi cerebrală, pentru că «Survivor» poate să îți lase sechele”, a spus  Elena Ionescu.

„Show-ul acesta te duce prin toate stările, îți este foarte greu să te adaptezi. Cine nu a dat dovadă de putere acolo, în Republica Dominicană, s-a pierdut pe drum.

La «Survivor» este vorba despre adaptare și putere mintală.

Îmi este greu să recunosc, însă este perfect adevărat, în emisiunea aceasta, am învățat să mă împrietenesc și cu oameni cărora nu le place fața mea, căci, pur și simplu, nu aveam ce face.

Am închis ochii de multe ori și când i-am deschis, am privit numai înainte.

Apoi, parcă a fost mai simplu, drept dovadă, că la final, pot să mă declar o persoană împlinită și fericită”, a adăugat artista.

„Singurul fapt pentru care am plâns la finală este acela că am avut multe trăiri în aceste competiție, mi-am dat seama, uitându-mă pe ecran, revăzând momentele acelea, cât de mult m-am redescoperit pe mine și cât de mult am evoluat ca om”, a conchis Elena Ionescu…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed