HomeStiri Eliza şi Cosmin Natanticu vorbesc despre experienţa „Asia Express”

Eliza şi Cosmin Natanticu vorbesc despre experienţa „Asia Express”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 798 views 2 minute timp de citit

Eliza şi Cosmin Natanticu se numără printre echipele care participă în sezonul 4 Asia Express. Cei doi au fost invitaţi în cadrul unei emisiuni televizate şi au vorbit despre experienţa prin care au trecut, dar şi despre cine ar vrea să câştige emisiunea.

„Eu am încercat să învăț turcă acasă, dar am reținut doar câteva cuvinte de bază. Eu mi-am notat pe o foaie cuvinte, dar în autobuz am pierdut lista și, odată ajunși acolo, a trebuit sa învățăm de nevoie.

12

Cea mai grea probă a fost atunci când ne-am luptat pentru amuletă și a trebuit să înot. Cosmin este un bun strateg, de aceea l-am ales. M-am accidentat de două ori, am căzut pentru că eram foarte obosită și mi-a fugit piciorul într-o parte și, a doua oară când am alergat ca să îi prindem din urmă pe Emi și Cuza, am simțit o durere la genunchi.

Daca ar fi să alegem o echipă care să ajungă în finală, eu aș zice Cuza și Emi, dar Eliza are altă echipa preferată.

13

Eu le-am îndrăgit pe surorile Buble, dar acum, dacă fac o retrospectivă, aș remedia anumite lucruri”, au spus soții Natanticu în cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani.

„«Asia Express» este viața comprimată la maximum. Trăiești într-o zi cât alții în zece. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu «din lacrimă», ci dintr-o «mare mizerie», sincer. E intens! Pe mine, nu e prima dată când mă lovește realitatea dur însă nu atât de dur!

14

E frustrant și se simte frica încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (…) Ne spun: «OK, v-am fi luat în condiții normale, dar, având în vedere Coronavirusul, n-avem cum». Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu”, a spus Mihai Petre potrivit a1.ro…

Sursa

Sursa

Loading RSS Feed