Emily Burghelea nu ține legătura cu Vulpița de la scandal? „S-a uitat la mine și…”

Share

Emily Burghelea a vorbit recent despre Vulpița. Fosta asistentă TV a făcut dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicată în urmă cu o lună și jumătate.

Blondina a dezvăluit că Vulpița este greu de abordat, deoarece are o întreagă echipă care se ocupă de conturile ei, astfel că nu are posibilitatea de a ține legătura cu ea.

Emily Burghelea a demisionat cu scandal de la Acces Direct deoarece nu a vrut să țină secret faptul că Vulpița fusese bătută.

„Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei, nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie.

ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI, iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare.

Eu chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine.

Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac”, a declarat atunci Emily Burghelea.

„A fost datoria mea de om!”, a adăugat tânăra pentru Wowbiz, la emisiunea Interviu WOW cu Diana Bianca!.

„Știu că, de-a lungul timpului, mulți dintre voi mi-ați spus că nu e în regulă să fac parte din acest format, dar în momentul în care am fost pusă să ascund niște agresiuni, nu am mai putut să fac parte din chestia asta, pentru că am realizat și eu că nu este în regulă ce se întâmplă”, a precizat Emily Burghelea.

Frumoasa blondină a explicat de ce nu poate ține legătura cu Vulpița.

„Nu aș avea cum să vorbesc cu ea, pentru că nimeni nu prea poate să vorbească cu ea, nu este ca și când ai putea să vorbești cu ea sau așa ceva…

Are un telelefon, într-adevăr, dar nu este neapărat telefonul la care are acces numai ea, pe conturile de socializare nu este neapărat ea, este foarte greu să iei legătura…

Nu îmi face neapărat plăcere să vorbesc despre subiectul acesta, fiindcă sunt într-o situație extrem de critică!

Nu mai am voie să vorbesc, pentru că sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani… pentru că am făcut dezvăluirile astea din spatele scenei.

Dar mie în continuare nu îmi este frică și dau detalii, fiindcă știu că am dreptate și știu că, într-o țară reală, dreptatea iese la iveală.

Tocmai de asta, deschid subiectul și îți spun că, în momentul în care m-am dus să îmi iau hainele de acolo, ea s-a uitat la mine și mai avea puțin și începea să plângă”, a declarat Emily Burghelea pentru Wowbiz.

„Din păcate, nu am putut să vorbesc prea mult cu ea! După ce am plecat, a venit cineva să mă întrebe, să mă roage să mă întorc să vorbesc cu ea, însă nu am reușit.

Este clar că este un om chinuit, este clar că înțelege anumite situații, dar nu poate să facă nimic.

Tocmai de asta acționează și nu acționează, și tocmai de asta nu a pus piciorul în prag și nu a spus adevărul, pentru că este mult prea ușor de manipulat și mult prea ușor de jucat pe degete.

Din păcate, trăim într-o lume în care oamenii sunt jucați pe degete pentru bani! Ăsta este adevărul și adevărul acesta a fost prea dur pentru mine”, a încheiat fosta asistentă de la Acces Direct…

Sursa: wowbiz.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news