Home Stiri Iulia Albu, umilită de părinții colegilor fiicei sale

Iulia Albu, umilită de părinții colegilor fiicei sale

autor Buinoschi Andreea
136 vizualizari
loading...

Iulia Albu a considerat că cea mai bună educație pe care fiica sa o poate primi vine chiar de la o școală de stat. În ciuda faptului că Mikaela, fata ei, s-a înțeles foarte bine cu toți colegii, se pare că Iulia a fost cea care s-a confruntat cu situații mai puțin plăcute.

2

Iulia Albu nu s-a sfiit să recunoască faptul că nu profesorii au fost cei care au dat dovadă de un comportament mai puțin plăcut, ci chiar părinții colegilor de clasă ai Mikaelei. Aceasta a spus că motivul pentru care a fost dată afară de pe grupul de WhatsApp a fost că nu își făcea publice activitățile zilnice, așa cum o făceau ceilalți părinți.

3

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât“, a spus Iulia.

4

Mai mult decât atât, vedeta nu a exclus posibilitatea ca fiica sa să plece în străinătate pentru terminarea studiilor, deoarece nu toate facultățile din România sunt foarte bune: „Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob (râde), modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o“, a completat aceasta…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies