HomeStiri Fă testul animalului de companie și află lucruri despre tine!

Fă testul animalului de companie și află lucruri despre tine!

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 692 views 2 minute timp de citit

Animalele de companie sunt extrem de îndrăgite de toată lumea. Fie că stăm la bloc, fie că stăm la curte, o foarte mare parte dintre noi avem cel puțin un animal de companie, iar ce este el spune multe despre noi.

Majoritatea oamenilor aleg să aibă ca animal de companie un câine, o pisică sau un iepure. Așadar, iată ce spune animalul tău de companie despre tine! Tot ce trebuie să faci este să alegi animalul preferat și testul va face singur restul.

Dacă ai ales pisica, înseamnă că ești o persoană extrem de independentă. Nu îți place să ceri ajutorul, nici nu prea îți place să îl primești și preferi să te descurci singură ori de câte ori ai ocazia. De asemenea, pisica este un simbol al răului, al întunericului, dar și al hoției și al șireteniei.

De asemenea, reprezintă și puterea solară și distanța afectivă. Cu toate acestea, dacă animalul tău de companie este o pisică, ai nvoie de relații sociale, chiar dacă ești extrem de independentă.

8

Dacă ai ales iepurele, ai o fire extrem de fricoasă și de copilăroasă. Foarte puține sunt lucrurile de care te temi, iar relațiile sociale și noile începuturi nu sunt pe listă. Foarte greu prinzi încredere în oameni și la fel de greu te deschizi în fața lor.

Mai mult decât atât, ai o fire copilăroasă care iese la iveală doar când ești în preajma persoanelor lângă care te simți confortabil. Dai dovadă de o putere interioară extrem de mare, deoarece iepurele este simbolul renașterii.

Nu în ultimul rând, dacă ai ales câinele, ești o fire fidelă atât persoanelor cât și situațiilor în care crede. Cu toate acestea, știi cum să obții ceea ce vrei și poți juca teatru foarte bine pentru a te asigura de acest lucru. Câinele este simbolul tovărășiei, al credinței, al dragostei și al loialității.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed