HomeStiri Mondene Femeia care a învins vârsta! Are 42 de ani şi arată ca o adolescentă! Care este secretul ei?

Femeia care a învins vârsta! Are 42 de ani şi arată ca o adolescentă! Care este secretul ei?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Lure-Hsu-2.jpg

Se numeşte Lure Hsu, este designer de interioare şi are 42 de ani. Da, aţi citit bine! Are 42 de ani şi arată ca la 15 ani.

Lure Hsu 2

Cu siguranţă am văzut adolescente care arătau mai mature decât Lure. Este din Taiwan şi a devenit celebră în mediul online după ce o rudă a postat o fotografie cu Lure Hsu cu ocazia aniversării a 40 de ani. Toată lumea a crezut că este o greşeală şi că este imposibil să arăţi astfel la această vârstă.

Lure Hsu

Presa din Taiwan a supranumit-o „Zeiţa fără vârstă“. Femeia a oferit un interviu în care a dezvăluit care sunt secretele tinereţii fără bătrâneţe. A declarat că totul ţine de alimentaţie şi hidratare. Bea incredibil de multă apă şi nu mănâncă zahăr. În fiecare dimineaţă bea o cafea neagră, fără zahăr şi fără lapte.

Lure Hsu 3

Hidratarea este extrem de importantă, ea încetineşte procesul de îmbătrânire şi reduce apariţia liniilor fine şi a altor probleme ale pielii“, a declarat Lure Hsu.

Asiatica are şi o dietă destul de stictă, preferă mai mult alimentele vegetariene. Carne mănâncă foarte rar şi evită cât poate de mult mâncărurile picante.

Pentru a vă menţine pielea sănătoasă, soarele este foarte important, dar nu expunerea excesivă, mai ales în timpul verii. Chiar şi atunci când soarele nu este puternic, ar trebui să folosiţi protecţie solară, deoarece pielea atinsă de soare este mai uscată şi face mai uşoară apariţia unor pete şi a liniilor fine…“

Lure Hsu 1

Femeia care a găsit secretul tinereţii a declarat că ia pilule de colagen şi de vitamina C care ajută regenerarea pielii. Lure a mai spus că dacă ne menţinem corpul foarte hidratat, nu lăsăm ridurile să apară.

 

Sursa: adevarul.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed