Home Stiri Fetiţa Gabrielei Cristea va avea 3 nume?!

Fetiţa Gabrielei Cristea va avea 3 nume?!

autor Elena Yvette
230 vizualizari

Gabriela Cristea este însărcinată în luna şaptea. Atât ea, cât şi soţul ei, Tavi Clonda, sunt nerăbdători să o cunoască pe micuţa lor. Până atunci nu pierd niciun moment să împărtăşească din experienţele lor zilnice.

Fetiţa Gabrielei Cristea va avea 3 nume

Spune despre Gabriela că este bine chiar dacă este în perioada când are insomnii, mai ales din cauza căldurii.

Fetiţa Gabrielei Cristea va avea 3 nume 1

„Ea e bine până acum. E în regulă. Au început mici probleme. Se mai umflă un picior, e cald. A început să doarmă mai puţin noaptea. Dăm drumul la aer, dar şi cu aerul e bine şi nu prea. A început să aibă vise, nişte trăiri altfel. Da, i se mai umflă picioarele ziua. Mai avem răbdare, nu ne grăbim. Trebuie să ai răbdare şi lucrurile vin la momentul lor. Am pregătit camera, trebuie să vină şi mobila. Amândoi facem tot. Într-un cuplu aşa e frumos. Când merge singură, mă sună: «Uite, e bună culoarea asta?». Ne sfătuim. Am ales culori calde pentru cameră. Este un roz şi un bej. Nu este un roz aprins, e pudrat aşa. Am primit cadouri”, a mai declarat Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea.

Viitorul tătic a mai dezvăluit şi faptul că au câteva variante de nume, dar nu s-au hotărât încă. Cert este că fetiţa lor poate avea chiar trei nume dacă nu se vor hotărî…

„Numele, avem câteva variante, dar suntem superstiţioşi. Vrem idei de nume. Noi avem multe. Probabil va avea şi un nume sfânt. Nu sunt condiţionat de vreo regulă. O să aibă un nume, două, poate chiar trei. Lista e foarte lungă”, a mai spus Tavi Clonda.

 

Sursa: cancan.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies