Home Stiri Filme animate – top 20

Filme animate – top 20

autor Elena Yvette
422 vizualizari
Filme animate

Filme animate pe care trebuie să le vedeți alături de copilul vostru. Aceste filme animate sunt foarte frumoase și comice.

Filme animate

Filmele animate sunt o opțiune ideală atunci când doriți să vă relaxați prin vizionarea unui film împreună cu cei mici.

Vă propunem un top 20 de filme animate, în care le vom situa pe cele mai bune dintre acestea.

TOP 20 filme animate

 1. Christopher Robin și Winnie de Pluș este unul dintre cele mai deosebite filme animate, în care ceea ce patronează este prietenia și familia. Rolul lui Winnie de Pluș este cel de a-l ajuta pe Christopher Robin să se debaraseze de griji și stres, ajutându-l să vadă doar părțile bune ale vieții.
 2. Batman Ninja este un film animat ce se bazează pe o călătorie în timp cu scopul de a conferi istoriei un alt drum, prin nimicirea personajului care a făcut furori printre toți copiii, și anume Batman. Va reuși sau nu să-l extermine pe acesta din urmă?
 3. Tot din categoria acestor filme animate, în care se încearcă finalitatea unui erou recunoscut, este Moartea lui Superman (2018). Va reuși eroul copilăriei să lupte contra forțelor supranaturale ale monstrului Doomsday?
 4. Regatul de gheață (2013) este filmul animat indicat a fi văzut în vacanța de iarnă a celor mici. Filmul tratează tema instaurării anotimpului înghețat pentru totdeauna în urma unui blestem. Pe lângă pericolele pe care le întâmpină Anna, care vă vor ține cu sufletul la gură, omul de zăpadă Olaf este cel care ne va amuza chiar și în situațiile critice din film. Va reuși Anna să pună capăt blestemului prin găsirea singurei persoane care are această forță?
 5. Neînfricata (2012) este un film animat în care se urmărește destinul prințesei Merida, responsabilă cu instaurarea haosului în întregul regat. Cerând ajutor de la o vrăjitoare, Merida va reuși să provoace doar o și mai mare nenorocire, de data aceasta asupra familiei sale.
 6. Filmul animat Moana (2015) urmărește călătoria întreprinsă de tânăra cu același nume, având singurul scop de a găsi o insulă mitică din ținutul Oceaniei. Cu ce personaj din mitologie se va întâlni Moana și care va fi relația dintre cei doi?
 7. Wonder Park este filmul care se va lansa în România pe 19 martie anul în curs, fiind filmul animat care urmărește acțiunile Junei printr-un parc de distracții absolut fabulos.
 8. Ratatouille (2007) este un film animat despre lupta pentru îndeplinirea visurilor, indiferent de obstacolele ce-i apar în cale tânărului Remy. Visul său eșuează din cauza situației precare a vieții acestuia, și anume faptul de a locui într-o canalizare. Cine îl va încuraja totuși în lupta pentru atingerea scopurilor?
 9. Crăiasa Zăpezii (2012) este filmul animat realizat pe baza celebrei povești cu același nume. Acesta aduce în prim-plan pe tânăra Gerda, care se încumetă în căutarea fratelui capturat de regina gheții. Îi va reuși planul tinerei fete de a-și salva fratele în ciuda obstacolelor întâmpinate de-a lungul călătoriei?
 10. Un film animat care datează din 1970 este Pisicile aristocrate. Filmul ne prezintă destinul unei pisici-mame și a celor trei pui ai ei, după decesul stăpânei milionare. Cine va reuși să le sară în ajutor acestor patru pisici aristocrate urmărite de majordomul avid după avere?
 11. Bambi (1942) este un film în care se urmărește destinul unui pui de căprioară, prințul pădurii. Rolul acestuia între toate celelalte animale ale pădurii este unul esențial: acela de a le scăpa de pericol. Va reuși să le salveze de puștile vânătorilor?
 12. Cenușăreasa (1950) este o ecranizare, după renumita poveste pentru cei mici, a fetei supuse la auspiciile mamei vitrege și a fiicelor acesteia. Deoarece tânăra are o frumusețe fără margini, surorile o invidiază până la dispreț. Care va fi destinul acestei fete nefericite până la finalul filmului?
 13. Cum să îți dresezi dragonul (2010) este un film animat despre dovedirea curajului în fața societății de vikingi, care judecă după înfățișare puterea eroului nostru. Ceea ce reușește tânărul este neașteptat, reușind să transforme în totalitate destinul locului natal.
 14. Sunt un mic ticălos (2010) este filmul animat care urmărește acțiunile maleficului Gru, acțiuni îndreptate spre furtul satelitului natural al pământului. Ce va reuși acest om malefic este însă cu totul neașteptat, deoarece trei fetițe orfane văd în el un potențial părinte. Ce va face răufăcătorul? Va avea grijă de ele sau își va continua planul malefic?
 15. Lupul, Scufița și enigma (2005) reprezintă un film animat ce reinterpretează basmul cunoscut de toată lumea, Scufița Roșie. Ceea ce se întâmplă de această dată este o adevărată desfășurare de forțe, în condițiile în care se încearcă audierea și judecarea tuturor persoanelor aflate în căsuța bunicii. Cine este vinovat până la urmă de furtul rețetelor de prăjituri?
 16. Doamna și Vagabondul (1955) reprezintă un film animat ce are în prim-plan povestea de iubire dintre două personaje din regnul animalier, aflate însă pe trepte sociale diferite. Care sunt demersurile în ceea ce privește înfiriparea iubirii dintre cele două personaje?
 17. Cocoșatul de la Notre-Dame (1996) este un film animat ce urmărește destinul tragic al lui Quasimodo, un orfan dependent de un funcționar public corupt, același care i-a pus capăt zilelor mamei sale. Deși lui Quasimodo i-a fost insuflat faptul că societatea îl va renega din cauza urâțeniei sale, apare un element care îi va schimba total destinul.
 18. Un film animat patronat de utopie și de aventuri este Planeta comorilor (2002). Jim Hawkins este cel care pornește în căutarea comorii Căpitanului Flint însă călătoria la bordul navei în care se îmbarcă este plină de peripeții. Își va atinge scopul tânărul Jim?
 19. Degețica (1994) este un film animat ecranizat după celebra poveste din cărțile de copii. Filmul urmărește destinul celei mai mici persoane din lume, motiv pentru care aceasta se simte extrem de singură. Totul se schimbă când fetița află de existența unei persoane de aceleași dimensiuni ca ale ei. Cine este și cum îi va influența destinul Degețicii?
 20. Mica sirenă (1989) este un film despre nemulțumirea condiției unei sirene de a fi privată pe vecie de minunățiile aflate pe uscat. Ariel este tânăra sirenă capabilă de sacrificii enorme doar pentru a obține picioare în loc de coada de pește. Cum va reuși mica sirenă să ajungă pe uscat și care va fi prețul plătit pentru aceasta?

Filme animate – Concluzii

Filmele animate prezentate în top 20 sunt printre cele mai frumoase produse vreodată. Cu toate acestea, lista de filme animate ar putea continua cu succes…

Aceste filme animate sunt o alegere potrivită atunci când doriți să petreceți timp cu cei mici, dar din care să și învețe ceva. Cu toate acestea, filmele animate sunt o opțiune ideală indiferent de vârsta la care vă aflați.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies