HomeFără categorie Fiul Luminiței Anghel a ajuns de urgență la spital în toiul nopții

Fiul Luminiței Anghel a ajuns de urgență la spital în toiul nopții

autor Elena Yvette
712 views 2 minute timp de citit

David Pușcaș a ajuns de urgență la spital în toiul nopții. Băiatul a chemat salvarea după ce s-ar fi simțit foarte amețit, fiindu-i afectată și vederea. Acesta a recunoscut că nu a mai mâncat nimic de trei zile.

fiul-luminitei-anghel-ajuns-de-urgenta-la-spital-toiul-noptii

David Pușcaș a ajuns la spital în cursul nopții, după ce a s-a simțit foarte rău. Adolescentul a mărturisit că simțea că inima îi bubuia, amețea și, în plus, nici nu mai vedea clar. Acesta nu ar mai fi mâncat nimic de trei zile și ar fi chemat ambulanța și cu o zi înainte, având aceleași simptome, dar atunci echipajul medical ajuns la el acasă și i-a făcut doar o injecție în spate. Băiatul a povestit că starea lui a fost afectată de fumatul excesiv.

„Îmi bubuia inima. Mi s-a făcut rău. Nu am mâncat de trei zile și am avut o cădere foarte puternică. Am chemat Salvarea la trei noaptea. Nu am mâncat și a început să mi se încețoșeze privirea și să îmi bubuie inima, m-am speriat și am chemat ambulanța. De la nemâncat, fumatul pe stomacul gol… E o perioadă nașpa. Mi s-a făcut rău de două ori. În prima zi au venit la mine, i-am chemat, mi-au făcut o injecție în spate. Mi s-a mai făcut rău a doua zi și m-am dus la spital. Am niște probleme la inimă. Îmi bubuie inima, am și insomnii. Îmi caut și un job și îmi doresc mai multe lucruri”, a spus David Pușcaș la Antena Stars…

David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns cunoscut după numeroasele conflicte pe care le-a avut cu vedeta, neînțelegerile fiind discutate în direct la tv. Deși faptul că s-a mutat singur ar fi trebuit să aducă liniștea în familie, acesta și-a continuat stilul de viață rebel, ajungând din nou în fața camerelor de luat vederi pentru a povesti despre năzbâtiile pe care le-a făcut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed