HomeStiri Mondene Florin Salam a făcut primele declarații după ce a fost arestat pe aeroport

Florin Salam a făcut primele declarații după ce a fost arestat pe aeroport

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/03/florin-salam-facut-primele-declaratii-dupa-ce-fost-arestat-pe-aeroport.jpg

Florin Salam a ajuns în țară astăzi, după ce a fost arestat în urmă cu câteva zile de vameșii americani. Aceasta avea o sumă mare de bani asupra lui, iar pentru că nu a fost declarată, i-au fost confiscați aproape 100.000 de dolari.

florin-salam-facut-primele-declaratii-dupa-ce-fost-arestat-pe-aeroport

Florin Salam a fost reținut în urmă cu câteva zile pe un aeroport din Statele Unite ale Americii, după ce asupra lui a fost descoperită suma de aproximativ 100.000 de dolari, care nu a putut fi justificată de artist. Vameșii i-au confiscate aproape toți banii, mai lăsându-i doar 10.000 de dolari, conform legii, iar mai apoi l-au eliberat și pe acesta.

Întors în țară, Florin Salam a făcut primele declarații despre incident.

„Cred că oamenii care sunt pe lângă mine ar trebui să-şi facă treaba bine, că mare problemă nu a fost. Dacă împărțea banii la fiecare ca între noi, românii, nu era problemă, dar oamenii de pe lângă mine câteodată nu-şi fac treaba cum trebuie. Eu trebuie să-i iert şi să-i las în pace, pentru că eu oricum am plecat din America, am ajuns în Europa şi mi-a mers si mai bine ca-n America. Eram supărat pe ei atunci, dar din cauză că mi-a mers mai bine, nu mai sunt supărat. Îmi voi recupera banii, am muncit pentru ei, nu am furat, am cântat. Nu am avut timp nici măcar să mă bărbieresc. Banii erau într-o geantă, asta-i viaţa, trebuiau să stea şi să-i împartă, râde de ei oricine. Eu n-am fost acolo, ştiu doar să cânt, nu stau să fac şi împărțelile. Din greşeli, omul învaţă”, a declarat Florin Salam…

Cât despre felul în care vameșii s-au comportat cu el, artistul a spus că aceștia nu au fost chiar cei mai buni prieteni. „Maamă, nu prea s-au purtat ok cu noi, dar ne-am înțeles. Ca-n America, trebuie să acceptăm”, a mai completat artistul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed