HomeStiri Mondene Soția lui CRBL a cheltuit o mică avere pe rochia de mireasă. Artistul a aflat abia acum adevărul

Soția lui CRBL a cheltuit o mică avere pe rochia de mireasă. Artistul a aflat abia acum adevărul

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
sotia-lui-crbl-cheltuit-o-mica-avere-pe-rochia-de-mireasa-artistul-aflat-abia-acum-adevarul in Stiri Mondene

CRBL s-a însurat în urmă cu nouă ani, dar abia acum a aflat cât a costat rochia pe care soția lui a purtat-o în ziua cea mare. După ce a auzit că doar pentru această piesă vestimentară femeia a plătit nu mai puțin de 3.000 de euro, bărbatul a început să întrebe cât au costat pantofii.

sotia-lui-crbl-cheltuit-o-mica-avere-pe-rochia-de-mireasa-artistul-aflat-abia-acum-adevarul

Nouă ani au trecut de când CRBL s-a așezat la casa lui, însă nici acum nu știe cât a cheltui soția sa, Elena, pe vestimentația pe care a purtat-o în ziua cea mare. Invitați în platoul noii emisiuni de la Antena 1, 2k1, aceștia și-au testat relația răspunzând la întrebări despre ei.

În cadrul rundei „Nunta noastră”, întrebarea adresată de Mirela Vaida a fost una simplă: „Cât a costat rochia de mireasă?” Numai că răspunsul dat de Elena l-a surprins până și pe CRBL, care știa că rochia costase de fapt doar 1.000 de euro, și nu 3.000, cum a afirmat soția sa.

„La probă mi-ai zis cam 1.000. Dar nu mi-ai zis că e doar proba 1.000 de euro. Tu chiar ai dat atâţia bani? Doamne?!”, a spus surprins CRBL în platoul emisiunii. Glumeț din fire, acesta a început să își pună întrebări în legătură cu sumele de bani cheltuite de Elena și pe celelalte piese care i-au alcătuit vestimentația. „Aveți cumva întrebare şi cu cât au costat pantofii? Că aş vrea să ştiu”, a întrebat ironic artistul.

În ediția emisiunii difuzate sâmbătă, 4 martie, pe lângă CRBL și Elena, și-au mai testat relația încă două cupluri: Oana și Kamara, respectiv Tania Popa și Slavic…

CRBL și Elena au avut o nuntă atipică. După ceremonia religioasă, cei doi au petrecut alături de prieteni și familie ca în anii ´30, în total fiind aproximativ 200 de invitați. Cei doi s-au cunoscut pe platoul emisiunii „Dansez pentru tine” și au împreună o fetiță.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed