Home Stiri A fost show la Revelionul Artiștilor

A fost show la Revelionul Artiștilor

autor Elena Yvette
150 vizualizari

Revelionul Artiștilor a încins spiritele sâmbătă seara, unde vedetele care au lucrat în noaptea dintre ani și-au dat întâlnire pentru a ciocni și în cinstea lor un pahar de șampanie. Aceștia s-au distrat până în zori.

Artiștii s-au distrat la revelionul lor

De cinci ani, marii artiști din România nu ratează propriul revelion sub nicio formă. Singura diferență dintre adevăratul revelion și revelionul lor e data când acesta se desfășoară, pentru că distracția atinge și la ei cote maxime. Organizat pentru a cincea oară consecutiv de către Berăria H, acesta a fost presărat cu numeroase momente artistice și genuri muzicale diverse: folk, rock, country, blues, pop, jazz.

Spectacolul a fost deschis de trupa The Groovy Bastards, care a fost urmată de Aurel Moga. Aceștia au făcut un adevărat show cu melodiile lor antrenante, fiind recompensați de către public cu multe urale și aplauze. De atmosfera rock au fost responsabile trupa Conexiuni și Mariana Filip Band, în timp ce Saveta Bogdan s-a axat pe muzica populară, determinând publicul să încingă o horă de toată frumusețea. Departe ca spectacolul să se fi încheiat, Mike Godoroja & The Blue Spirt au arătat încă odată prin momentul lor că blues-ul și jazz-ul sunt și vor fi mereu la modă. Aceștia sunt doar câțiva dintre artiștii care au cântat sâmbătă în Berăria H.

„Este al cincilea an când când organizăm Revelionul Artiștilor, iar edițiile anterioare au fost de succes și ne-au arătat că este o ocazie perfectă să ne distrăm, să interacționăm, să socializăm și să lăsăm publicul să fie alături de mulți artiști”, a declarat Mihaela Trifu, cea care pune la cale spectacolul grandios…

Pe lângă artiștii care au lucrat în noaptea dintre ani, la eveniment au participat și numeroși oameni care lucrează la radio, realizatori de emisiuni muzicale, care au fost de serviciu în noaptea de 31 decembrie. Spectacolul a fost prezentat de doi oameni de radio, care vorbesc toată ziua la microfon, Olivia Sima și Teodora Ionescu.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies