Home Stiri Gabi Bădălău a vorbit despre relația cu Claudia Pătrășcanu: „Am înșelat-o”

Gabi Bădălău a vorbit despre relația cu Claudia Pătrășcanu: „Am înșelat-o”

autor Buinoschi Andreea
280 vizualizari

Între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a iscat, din nou, un scandal în toată regula. Totul a început de când artista a făcut mai multe postări pe rețelele de socializare, în legătură cu vacanța din Maldive, în care Bădălău a plecat alături de Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău a intrat în direct la emisiunea XNS, unde și-a spus punctul de vedere în legătură cu fostul mariaj cu Claudia. Mai mult decât atât, bărbatul a recunoscut și că i-a fost infidel, dând vina pe comportamentul mamei copiilor săi.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DIICOT. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți. E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă.

Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o. Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația. Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location.

Am înșelat-o, pe românește”, a spus Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii televizate.

În timp ce fostul ei partener era în Maldive, alături de Bianca Drăgușanu, artista declara că Bădălău a vrut să le-o prezinte copiilor, ba chiar voia să îi ia cu el pe copii, în Dubai. „Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma, în mintea lui, să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc, nici nu știam de ce e atâta presiune pe acest lucru. I-am explicat că nu este nevoie de amenințări și că nu mi pot lasa copiii în vacanțe, atât timp cât ei sunt mici, abia se îmbracă singuri, nu știu numărul meu de telefon, nu știu să citească și să se poată descurca în cazul în care tatăl, sub influența substanțelor, poate să se închidă într-o cameră, așa cum făcea și în timpul căsniciei, în cazul în care tatăl nu se trezește la timp pentru a-i hrăni, din cauza nopților pierdute, sau se pot rătăci într-un mall în care tatăl e prea preocupat cu shoppingul pentru amante decât pentru grijă copiilor”, a scris Claudia, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Sursa

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies