Home Stiri Mondene Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău, după escapada din Dubai

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave la adresa lui Gabi Bădălău, după escapada din Dubai

autor Mirela
1,4K views

Claudia Pătrășcanu continuă lupta pentru copiii săi. După ce a aflat că fostul ei partener, Gabi Bădălău, se distrează de minune în Dubai alături de Bianca Drăgușanu, aceasta a făcut o serie de dezvăluiri halucinante pe rețelele sociale.

„Un an nou, noi responsabilități, noi oportunități și povestea continuă, doar personajele se mai schimbă… Așadar, azi (n.r.: pe 5 ianuarie), am fost invitată împreună cu tatăl copiilor mei să participăm la o ședință de consiliere care are drept scop consilierea noastră în ceea ce-i privește pe copiii noștri. Altă invitație, altă ignorare din partea tatălui copiilor…

A urmat așteptarea până în jurul orei 13:45, resemnarea… și, în final, alte surprize…. Și nu mă refer la o surpriză plăcută din partea tatălui copiilor… în sensul că ar fi dat curs invitației DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ și PROTECȚIE a COPILULUI, ci mă refer la altă știre modernă unde ne(lipsitul) tată este ocupat cu «divele»… Imaginile grăiesc, cuvintele sunt de prisos.

Înainte de plecarea «tatălui» copiilor mei în Dubai, am purtat o discuție telefonică unde îmi cerea insistent copiii să plece cu el în Dubai, amenințând că, dacă nu-i dau, nicio problemă… se va descurca în instanță și pe acest plan.

Nu știam că avea în minte să plece în Dubai cu o femeie pe care urma, în mintea lui, să o prezinte copiilor noștri minori și pentru care ar fi fost un șoc, nici nu știam de ce e atâta presiune pe acest lucru. I-am explicat că nu este nevoie de amenințări și că nu mi pot lasa copiii în vacanțe, atât timp cât ei sunt mici, abia se îmbracă singuri, nu știu numărul meu de telefon, nu știu să citească și să se poată descurca în cazul în care tatăl, sub influența substanțelor, poate să se închidă într-o cameră, așa cum făcea și în timpul căsniciei, în cazul în care tatăl nu se trezește la timp pentru a-i hrăni, din cauza nopților pierdute, sau se pot rătăci într-un mall în care tatăl e prea preocupat cu shoppingul pentru amante decât pentru grijă copiilor”, a scris Claudia pe contul ei de Facebook…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed