HomeStiri Mondene Gabriel Cotabiță, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes și a altor artiști din Republica Moldova: „Nu e suficient să cânți live, trebuie să…”

Gabriel Cotabiță, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes și a altor artiști din Republica Moldova: „Nu e suficient să cânți live, trebuie să…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Gabriel-Cotabita-cuvinte-dure-la-adresa-Irinei-Rimes-si-a-altor-artisti-din-Republica-Moldova-„Nu-e-suficient-sa-canti-live-trebuie-sa...”-1.jpeg

Gabriel Cotabiță și-a exprimat părerea dură despre mai mulți artiști care sunt în vogă, printre care și Irina Rimes.

Acesta s-a referit la artiștii din Republica Moldova care au un succes răsunător în România și susține că sunt promovați excesiv pe posturile de radio.

Gabriel Cotabita, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes si a altor artisti din Republica Moldova „Nu e suficient sa canti live, trebuie sa...” 2 in Stiri Mondene

Cântărețul i-a menționat pe Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes, sugerând că piesele lor sunt prea comerciale și nu sunt suficient de buni să cânte live.

„Nu mai contează că e muzică în engleză și uneori în spaniolă. Cu asta m-am obișnuit, românul este poliglot și înțelege, desigur, toate versurile.

Gabriel Cotabita, cuvinte dure la adresa Irinei Rimes si a altor artisti din Republica Moldova „Nu e suficient sa canti live, trebuie sa...” 3 in Stiri Mondene

Altceva mi-a atras atenția. Dacă e muzică românească, obligatoriu auzi Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Cu tot respectul pentru valoarea incontestabilă a proiectelor, dar… nu cumva e prea mult?

Am înțeles că producătorii investesc foarte mult în promovarea pe radio, se plătește bine, dar haideți să păstrăm bunul-simț.

Nu am să cred niciodată în sintagma «asta dorește lumea». Lumea nu poate să dorească ceva ce nu știe și așa se ajunge la anomalii care se descoperă în aparițiile live care sunt penibile.

Nu e suficient să cânți live, trebuie să cânți bine. Comentarii?”, este mesajul pe care l-a scris Gabriel Cotabiţă pe contul său de Facebook…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed