Gabriela Cristea, despre ce ar face dacă soțul ar înșela-o: „L-aș ierta, dar aș fi extrem de dezamăgită”


231

În ciuda zvonurilor conform cărora între ea și soțul său există neînțelegeri, Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, are o familie-model întregită de două fetițe și se simte norocoasă că și-a putut îndeplini visul, acela de a deveni mamă. Aceasta îl iubește enorm pe Tavi Clonda și nu își poate imagina viața fără el.

Într-un interviu acordat recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, aceasta a fost întrebată despre o situație ipotetică referitoare la infidelitate. Mai exact, i s-a cerut să răspundă cum ar reacționa dacă ar afla că soțul său ar avea un moment de slăbiciune și ar călca strâmb.

Frumoasa brunetă a replicat că în cazul în care s-ar întâmpla așa ceva, probabil l-ar ierta, dar ar fi extrem de dezamăgită…

„Sincer, cred că l-aş ierta, dar aş fi extrem de dezamăgită, mai ales că noi avem o bună comunicare, ne împărtășim mereu dorinţele, nemulțumirile, visurile… Ar fi foarte greu, dar totuşi nu cred că m-aş despărți de el”, a declarat Gabriela Cristea.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV se îndoiește că soțul său va ajunge să aibă o aventură. Aceasta are mare încredere în Tavi Clonda și susține că atât ea, cât și el sunt persoane loiale, care nu ar ajunge să facă acest lucru, și anume să înșele.

„Nu cred însă că se va ajunge la aşa ceva pentru că eu sunt o persoană loială şi la fel este şi soţul meu”,a mai spus Gabriela Cristea…

Foarte multe persoane nu ar putea trece peste ceva atât de grav precum o infidelitate, dar se pare că Gabriela Cristea gândește diferit și, deși dezamăgirea sa ar fi mare, nu ar alege să își dezbine familia și să se despartă de Tavi Clonda, ci l-ar ierta și l-ar accepta în continuare lângă ea și fiicele pe care le au împreună.

Citește și:  Cristina Ich a arătat chipul băiețelului său! Cu cine seamănă mai mult acesta

Sursa: libertatea.ro

loading...