Home Stiri Ramona Olaru, asistenta TV de la „’Neatza”, primele reacții în urma divorțului

Ramona Olaru, asistenta TV de la „’Neatza”, primele reacții în urma divorțului

autor Negriu Elena
11 vizualizari

După ce au fost căsătoriți timp de trei ani, Ramona Olaru, „vecina” sexy de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, și soțul său, Bogdan, au considerat că este mai bine pentru ei ca drumurile să li se separe. Aceștia sunt în plin proces de divorț la notar.

De curând, aceasta a oferit, pentru prima dată, declarații despre situația prin care trece. Ramona Olaru a vorbit deschis în legătură cu soțul său și decizia acestuia de a divorța de ea.

„Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine, cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a declarat Ramona Olaru.

Ramona Olaru este considerată printre cele mai sexy prezențe din showbizul românesc. Aceasta a devenit cunoscută după ce a ajuns să lucreze ca asistentă TV la matinalul de la Antena 1…

Cu toate că nu se știe cu exactitate motivul pentru care Bogdan a intentat divorțul la notar, se speculează că la baza despărțirii lor ar sta faptul că în urmă cu câteva săptămâni Ramona a fost văzută în compania unui bărbat care s-a comportat cu mult tupeu, fără ca ea să îi atragă atenția că întrece limita bunului-simț. Aceștia au fost surprinși în ipostaze tandre, în zona Herăstrău, din București.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!