Gemenii în pat: 5 ponturi de la astrolog pentru sex de nota 10

Share

Care este reţeta pentru o viaţă sexuală împlinită în cazul nativilor din zodia Gemenilor?

Gemenii în pat 5 ponturi de la astrolog pentru sex de nota 10

Începe cu o sesiune de sexting cu o Fecioară, conform recomandărilor expertului în astrologie, wellness şi Tantra, Amy Javier. Fecioarele sunt parteneri excelenţi pentru sexting în cazul Gemenilor pentru că sunt pe aceeaşi lungime de undă. Conversaţiile spirituale, captivante, sunt punctul forte al ambelor zodii.

Cu toate acestea, pentru a trece la nivelul următor, Gemenii au nevoie mai degrabă de un nativ energic şi dichisit din zodia Săgetătorului. Legătura dintre cele două semne este una puternică, iar sexul este exploziv, legătură care poate duce chiar la o relaţie de lungă durată sau chiar la căsătorie, spune astrologul.

Iată câteva practici care îi vor ajuta pe nativii din zodia Gemenilor, fie ei de sex masculin sau feminin, să îşi accepte latura senzuală şi să o folosească în avantajul lor în dormitor:

  1. Sex oral tantric

Semn de aer, guvernat de Mercur, Gemenii au ca poziţie sexuală favorabilă orice poziţie care permite explorarea orală a zonei intime. Semn zodiacal dual, Gemenii sunt receptivi, motiv pentru care adoră să fie stimulaţi oral şi le place să facă schimb de idei în dormitor. Şi ce altă poziţie poate fi mai bună pentru un astfel de schimb de experienţă dacă nu clasicul 69.

  1. „Alo? Aţi spus cumva Săgetător?”

Dacă eşti Gemeni, ai face bine să dai o şansă în dormitor cuiva născut în zodia Săgetătorului. Ambii parteneri sunt fascinaţi de perspectiva celuilalt în ceea ce priveşte actul în sine şi jocurile sexuale. Săgetătorul este captivat de frumuseţea, intelectul şi excentricitatea Gemenilor, în timp ce aceştia din urmă adoră misterul ce pluteşte în jurul nativilor din zodia Săgetătorului.

Săgetătorii nu sunt, însă, potriviţi pentru o aventură de o noapte. Aceste două semne zodiacale fac echipă bună ca parteneri sexuali pe termen lung. Doar pentru că se potrivesc în cazul unei relaţii serioase, pe termen lung, nu înseamnă că sexul trebuie să fie plictisior între cei doi. Câtă vreme Săgetătorul îşi păstrează simţul umorului în dormitor, iar nativul din Gemeni păstrează un strop de mister între aşternuturi, cei doi vor avea parte de o viaţă sexuală activă şi împlinită.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente