Home Stiri George Burcea o atacă pe Andreea Bălan: „Să renunțe la victimizare și la minciuni!”

George Burcea o atacă pe Andreea Bălan: „Să renunțe la victimizare și la minciuni!”

autor Buinoschi Andreea
244 vizualizari

George Burcea și Andreea Bălan au decis să divorțeze, la nici un an de la nuntă. Aceștia au două fetițe și au decis să pună punct mariajului în primele luni ale acestui an. Acum, George Burcea și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada pe care o traversează.

Într-un interviu acordat celor de la click.ro, actorul și-a exprimat și el opinia, spunând că fosta sa parteneră a apelat la victimizare, dar și la minciuni, atât în presă, cât și online, pentru a atrage atenția și a-l pune pe el într-o lumină proastă.

„Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi… le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”, a spus actorul pentru sursa menționată mai sus.

„Aici las fostele partenere să vorbească (n. red. – râde). Unele au dezvoltat o plăcere nebună să vorbească despre mine, chiar dacă în termeni duri. Chestia este că toate răutățile pe care le dăm în viață se întorc înzecit, iar când vin, vin în grup și ne destabilizează emoțional… doar că atunci va fi prea târziu pentru regrete”, a fost răspunsul lui George când a fost întrebat cum se comportă într-o relație.

„Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și, de aceea, este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit”, a mai declarat concurentul de la Ferma pentru click.ro…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies