HomeStiri George Clooney îl critică pe Donald Trump: „E un actor plătit”

George Clooney îl critică pe Donald Trump: „E un actor plătit”

autor Elena Yvette
694 views 2 minute timp de citit

Nu mai e niciun secret că vedetele de la Hollywood nu îl prea simpatizează pe Donald Trump, iar acum a venit rândul lui George Clooney să-l critice pe republican. Actorul a spus despre președintele Statelor Unite ale Americii că este un actor plătit cu 120.000 de dolari anual.

george-clooney-ii-critica-pe-donald-trump-e-un-actor-platit

George Clooney nu a ezitat să-l atace pe președintele Statelor Unite ale Americii. Recent, acesta a vorbit despre Donald Trump ca actor, despre banii pe care îi încasează anual din partea Sindicatului actorilor americani, dar și despre numeroasele filme în care a apărut.

„Ştiaţi că numele lui apare în calitate de actor pe genericile unui număr de 22 de filme, iar el încasează 120.000 de dolari ca rentă din partea Sindicatului actorilor americani?”, a reamintit George Clooney, care nu îşi ascunde antipatia faţă de liderul de la Casa Albă.

Ba mai mult, actorul american l-a criticat și pe unul dintre consilierii republicanului. George Clooney a afirmat despre acesta că a ajuns la Casa Albă pentru că nu a fost suficient de bun încât să se remarce la Hollywood.

„Lui Trump i-ar fi plăcut să fie un star de cinema. În ceea ce îl priveşte pe consilierul lui principal, Steve Bannon, el este un scenarist şi un regizor ratat, care voia să îl angajeze pe Mel Gibson, dar nu a reuşit. Dacă vreunul dintre musicalurile sau filmele sale ar fi avut succes, nu l-am fi văzut niciodată pe Bannon la Casa Albă”, a adăugat George Clooney…

george-clooney-ii-critica-pe-donald-trump-e-un-actor-platit1

Donald Trump a jucat în peste 20 de filme, printre care se numără „Celebrity”, „Zoolander”, „Singur acasă” și „Two Weeks Notice”. Ba mai mult, timp de aproape un deceniu a fost prezentatorul unei emisiuni de la NBC, care s-a numit The Apprentice. S-a zvonit că, pentru această activitate, republicanul de la Casa Albă a câștigat peste 200 de milioane de dolari.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..