HomeStiri Mondene Ghiciţi ce mănâncă Anca Serea ca să arate perfect? Sugestie: nu creşte în copac!

Ghiciţi ce mănâncă Anca Serea ca să arate perfect? Sugestie: nu creşte în copac!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Ghiciţi-ce-mănâncă-Anca-Serea-ca-să-arate-perfect-1.jpg

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din România. Nu doar că se laudă cu un corp perfect, însă Anca a dat naştere la cinci copii şi arată senzaţional.

Ghiciţi ce mănâncă Anca Serea ca să arate perfect 1

De curând, Anca Serea şi-a dezvăluit secretul trupului de zeiţă.

Este mare lucru să fii mama a cinci copii şi să ai un trup pe care şi adolescentele l-ar invidia. Soţia artistului Adi Sînă a dezvăluit ce mănâncă în fiecare zi, mai ales după o masă copioasă.

„După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, a dezvăluit Anca Serea, pentru Apropotv.ro.

Nu doar la alimentaţie are grijă Anca Serea. Aceasta a spus în nenumărate rânduri că nu poate trăi fără sport şi fără masaj. Şi, când vine vorba despre sport, să nu va gândiţi la ore întregi la sala de fitness. Aceasta practică pilates…

Ghiciţi ce mănâncă Anca Serea ca să arate perfect

Sunt pasionată de Pilates. Pilates reformer îmbunătăţeşte mobilitatea şi flexibilitatea, echilibrul şi coordonarea şi ajută la tonifierea profundă a musculaturii. Apreciez şedinţele de pilates şi pentru flexibilitatea exerciţiilor. Atunci când realizez exerciţiile mai alert, prind energie, iar când le realizez mai lent, mă relaxez în timp ce îmi lucrez musculatura”, a mai declarat Anca Serea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed