HomeStiri Gigi Hadid, criticată dur după ce a încercat să o imite pe soția lui Donald Trump!

Gigi Hadid, criticată dur după ce a încercat să o imite pe soția lui Donald Trump!

autor Elena Yvette
731 views 1 minute timp de citit

În timpul galei American Music Awards, Gigi Hadid a dorit să facă o glumă, însă nu prea i-a ieșit. Frumoasa blondă a încercat să o imite pe actuala primă doamnă a Americii, dar a fost acuzată că e rasistă.

tk3s_572042_048-1024x682

Gigi Hadid și-a țuguiat buzele și a imitat un accest est-european. “Îmi iubesc soțul, președintele Barack Obama, și copiii noștri, Sasha și Malia”, a spus celebrul fotomodel, făcând referire la faptul că Melania Trump ar fi încercat să imite un discurs de-al lui Michelle Obama.

În urma acestui moment, Gigi Hadid a fost aspru criticată pe rețelele de socializare. Blodei i s-a reporșat că gestul ei a fost unul total nepotrivit. “Melania Trump este viitoarea Primă Doamnă a SUA. Acest moment a fost unul lipsit de respect”, a scris o altă persoană pe Twitter.

În vârstă de 46 de ani, Melania are o personalitate total opusă soțului ei. Este o fire discretă, liniștită, ce încearcă să se țină cât mai departe de lumina reflectoarelor și să nu intre în polemici. Fostul fotomodel de origine slovenă se declară o femeie devotată familiei sale.

Melania a avut o viață modestă și a crescut într-o localitate din apropiere de Sevnica (Slovenia), în fosta Republică Socialistă Federativă Iugoslavia (R.S.F. Iugoslavia). Și-a început cariera de model la Milano și Paris, iar apoi s-a mutat la New York, obținând și cetățenia americană.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..