HomeStiri Mondene Gina Pistol a avut parte de o transformare miraculoasă. Cum a reușit să își sculpteze corpul în doar câteva luni?

Gina Pistol a avut parte de o transformare miraculoasă. Cum a reușit să își sculpteze corpul în doar câteva luni?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 854 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Gina-Pistol-a-avut-parte-de-o-transformare-miraculoasă.-Cum-a-reușit-să-își-sculpteze-corpul-în-doar-câteva-luni.jpg

Gina Pistol a avut parte de transformări mari în ultima perioadă, iar silueta ei perfectă întoarce toate privirile. Vedeta și-a tonifiat mușchii, dar a reușit și să slăbească foarte mult într-un timp extrem de scurt.

Gina Pistol a avut parte de o transformare miraculoasă. Cum a reușit să își sculpteze corpul în doar câteva luni

De șase luni, Gina face un antrenament intens, dar ține și un regim alimentar strict.

„Eu înainte consumam foarte multe băuturi acidulate, cu foarte mult zahăr. Dar acum am renunțat, iar când îmi este poftă de ceva, beau ceai și beau o cafea dimineața ca să mă trezesc. Este foarte bun ceaiul, dar trebuie să vă gândiți că nu s-a inventat încă produsul care să facă minuni. Adică dacă bei ceai și continui să mănânci junk food, nu te ajută cu absolut nimic. Toată lumea mă întreabă ce mănânc, ce exerciții fac. Îmi este foarte greu să spun. Uite Carmen Fit este una dintre persoanele care într-adevăr m-au ajutat să mă schimb, să mă disciplinez. Și mi-a schimbat corpul și felul de a privi mișcarea și mâncarea. Fac cu ea de vreo șase luni, șapte aproape, a avut foarte multă răbdare cu mine și îmi este greu să spun care este secretul.

Înainte să încep cu Carmen, am scos din alimentație zahărul și făina. Majoritatea lucrurilor pe care noi le mâncăm zilnic conțin făină sau zahăr. Dacă le scoți pe astea și începi să mănânci cât mai echilibrat și sănătos, începi deja să vezi rezultate. Ideea este că toate fetele și femeile vor acum. Trebuie să te gândești în cât timp am ajuns eu la kilogramele astea, în câțiva ani. Trebuie să ai puțină răbdare cu tine, să nu te mai stresezi să te pui în fiecare zi pe cântar și până la urmă ține de voință și trebuie să te autoeduci.

Merg cam de trei ori pe săptămână la sală, iar Carmen îmi trimite exercițiile pe Whatsapp. Înainte eram nebună mergeam de cinci-șase ori pe săptămână, dar nu e bine, că trebuie să lași timp organismului să se refacă. Acum, când merg, un circuit durează cam o oră – o oră jumate.

Înainte săream peste prima masă a zilei, peste micul dejun, este cea mai mare greșeală pe care o faci. Prima masă era undeva în jurul orei 16:00 și automat ultima era la 11 – 12 noaptea. Mâncam foarte haotic. Dar acum, m-am obișnuit ca primul lucru pe care îl fac când mă trezesc dimineață este să îmi fac micul dejun. Azi dimineață am mâncat o omletă dintr-un gălbenuș și patru albușuri cu niște pâinică subțirică integrală, și cred că o să mai mănânc un pește la grătar cu broccoli sau sparanghel sau spanac. Ca gustări, mănânc o mână de migdale, caju sau un fruct, depinde. Când mi-e poftă de dulce, mănânc o felie de ananas sau două, iar seara o salată sau ceva cât mai ușor. Ultima masă încerc să fie până în ora 8. După ora 8, dacă îmi este foarte foame mai mănânc un iaurt sau un kefir. Încerc să scot din alimentație băuturile astea cu zahăr, beau dimineață o cafea sau un ceai negru. Mai iau diverse tratamente sau vitamine, dar când sunt acasă. Când plec pe undeva, uit să le iau după mine. Sunt dezorganizată așa…”, a povestit Gina Pistol în cadrul unui interviu acordat pentru revista VIVA!.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed