Gina Pistol, declarații despre rolul de mămică: „Nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea”

Share

Gina Pistol a revenit pe rețelele sociale, dar doar pentru câteva minute. Aceasta a stat puțin de vorbă cu fanii săi și le-a povestit despre cât de repede și-a revenit, dar și despre ce greutăți întâmpină acum, de când este mămică.

Gina a născut pe data de 9 martie o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea a decis să apeleze la cezariană, dar a mărturisit că totul a mers conform planului și că, oricât de greu ar fi, nimic nu mai contează atunci când îți vezi copilul lângă tine.

„M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulțumesc mult de tot pentru mesaje! Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că, na, nu e ușor deloc.

Băi, jos pălăria în fața tuturor mamelor! Nu e deloc ușor, mai ales la început. Tot ce citești în cele nouă luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital de către moașe, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot, dar ne-am descurcat și suntem bine. Zic eu că facem o treabă bună. Mare ajutor am din partea lui Andrei. Se descurcă incredibil de bine. E minunat sentimentul ăsta pe care-l ai când devii mamă. Uiți de tot greul.

Fizic, după operație, mi-am revenit cam din a treia zi, pentru că primele două zile nu au fost cele mai drăguțe zile din viața mea, vă zic sincer. Am purtat din a patra zi un chilot cu un corset care m-a ajutat foarte mult. Am intrat puțin cam greu în el, dar, din a treia zi de purtat, mi-era deja lărguț, iar acum am un corset pe care-l strâng de la o zi la alta din ce-n ce mai strâns. Credeți-mă că fac minuni astea două”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news